shop Coolibar UV-werende bucket hoed Deze leuke zonnehoed heeft een UV-werende bescherming vergelijkbaar met een spf50. De brede rand beschermt je ogen tegen de zon. Aan de binnenkant is de hoed afstelbaar met een koord. Bekijken Sea Coral fashion…. Voor deze lente zijn ontwerpers druk bezig geweest met hun fantasieën over prachtige onderwaterwerelden. Deze op zee […]

01:06 - 00:39
luistertijd 01:06 - leestijd 00:39


Sea Coral fashion….

Voor deze lente zijn ontwerpers druk bezig geweest met hun fantasieën over prachtige onderwaterwerelden. Deze op zee & sprookjes geïnspireerde trend is afkomstig van een grotere trendstroming die gaande is: de art nouveau!

Sagen en legenden uit de fascinerende wereld onder water. Designers als Peter Pilotto, Mary Katranztou, Versace, Chanel en McQueen hebben zich er op meesterlijke wijze door laten meenemen. Zeemeerminnen, bijzondere schelpen, aparte grafische motieven van koudbloedige water (-en land) dieren, intense kleuren, magie & verwondering. Een droom….

Sea Coral make-up

Hoewel de modellen op de catwalk bij deze kledingtrend vooral bleke, naturelle make-upjes droegen, zetten de cosmeticahuizen wel in op het kleurgevoel wat erbij past: blauw-en groentinten die geïnspireerd zijn op het kleurenpalet van de oceaan. Het wordt gecombineerd met een familie van paarstinten, en mooie, chique beiges en parelmoer wit. Voor de lippen is koraal favoriet. Neem eens een kijkje bij Clarins, Estée Lauder, Rimmel, Collistar en OPI.

Bekijk ook BeautyJournaal’s lente inspiratie Petals Power

Lees ook