Het werkt wel, een beetje

03:41 - 02:12
luistertijd 03:41 - leestijd 02:12

Priori Lash Recovery Serum

Mijn allereerste producttest was een wimperprimer/verlenger/verdikker, die, kort gezegd, niet werkte. En daarna heb ik nog een serum getest met hetzelfde teleurstellende resultaat. Ook mijn mede-testpanellid Dorine heeft dit soort producten getest en was ook niet bepaald enthousiast. Dorine testte Givenchy Mister Lash Booster en StimuLashFusion Intensive Night Conditioning Lash Enhancer.

We zijn nu  alweer 2 jaar verder en ik vraag me af of de vernieuwde wimperverlengende serums beter zijn geworden, zodat wij nu eindelijk kunnen roepen: Yes, dit is hem! So I give it another try en ga vol goede moed met Priori Lash Recovery Serum aan de slag.

Beloften

Priori Lash Recovery Serum claimt het eerste wimper- en wenkbrauw- verbeterende product te zijn dat een uniek complex van drie lipopeptiden bevat – een technologische doorbraak die helpt om wimpers en wenkbrauwen voller, dikker en meer voluptueus te maken.

Uit klinische testen blijkt, zo stelt het merk, dat de resultaten al binnen twee weken zichtbaar zijn. Andere wimpergroeiproducten die op de markt verkocht worden, verzorgen de wimpers alleen van buitenaf, waardoor ze sterker zouden moeten worden. ‘Een recentelijk wetenschappelijk onderzoek toont aan dat we een positieve bijdrage kunnen leveren aan de effecten van ongezonde wimpers en wenkbrauwen met Priori Lash Recovery Serum door de haarfollikel te stimuleren en de wimpers dus van binnenuit te verbeteren.’

Naar welk wetenschappelijk onderzoek verwezen wordt, is niet duidelijk. Kortom: marketing priet-praat. Maar de belofte staat als een huis: dit is dé Anti-Aging Booster therapie voor wimpers en wenkbrauwen, zo wordt me beloofd.

Volgens het persbericht zijn de wimpers na 2 weken  27,75% langer en na 6 weken zelfs  56,01%!

De ingrediënten:

Ik zie hier geen enkel ingrediënt dat een bewezen groeistimulerende werking heeft, tenzij het die fosforlipiden zijn, of nog wat andere stoffen van de inci-lijst die ik over het hoofd heb gezien.

Gebruiksaanwijzing:

Trek het ooglid een beetje strak en trek met de punt van het kwastje één lijn langs de wimperrand, vanaf de binnenkant van het oog tot aan de buitenkant. Doe dit op dezelfde manier alsof je een eyeliner aan zou brengen. (In tegenstelling tot Dorine’s Stimulash Fusion mag deze wel op de onderste wimperhaartjes aangebracht worden).

Ik heb het serum dagelijks voor het slapen gaan als een eyeliner aangebracht, zoals in de gebruiksaanwijzing beschreven. Omdat ik nogal ongeduldig ben heb ik het soms ook overdag opgedaan.

Babs concludeert

Mijn beginlengte was ruim  4 mm en nu 5-6 mm.  Niet echt de helft langer, maar toch langer… Wimpers opmeten met een meetlatje of meetlint is een lastig karweitje. Maar mijn mijn wimpers lijken optisch langer en voller en mijn meetresultaten zeggen hetzelfde. Ik ben benieuwd of jullie het ermee eens zijn, aan de hand van de foto’s? Het is wellicht niet helemaal duidelijk, omdat de foto’s niet van gelijke afstand zijn gemaakt helaas.

Ik ben er in ieder geval wel van overtuigd dat mijn wimpers gegroeid zijn en voller zijn. Niet in 6 weken met 56%, maar in mijn geval met zo’n 30 à 35 % in 8 weken en dat is meer dan alle eerder geteste producten voor elkaar kregen! Priori doet in ieder geval  een stap in de goede richting!

Lees ook