shop Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body Huidarts Francis Wu maakte deze zalige crème voor diepe hydratatie. We love it! Clean beauty! Bekijken De tijd dat de Huishoudbeurs alleen een plek voor strijkbouten en wasmachines was, is allang voorbij. Vroeger was de Huishoudbeurs een plek waar het grote publiek werd voorgesteld aan vernieuwingen op verschillende […]

00:49 - 00:29
luistertijd 00:49 - leestijd 00:29

De tijd dat de Huishoudbeurs alleen een plek voor strijkbouten en wasmachines was, is allang voorbij. Vroeger was de Huishoudbeurs een plek waar het grote publiek werd voorgesteld aan vernieuwingen op verschillende gebieden. Maar tegenwoordig is de huishoudbeurs niets meer dan een veredelde koopjesmarkt. Onderstaande video van de consumentenbond toont dit nogmaals goed aan. Helaas, de presentatrice probeert het met flair maar het komt het imago van de Huishoudbeurs niet ten goede.

Verslag Consumentenbond op de Huishoudbeurs (ook met veel aandacht voor beauty)

Kijk ook de video van de Huishoudbeurs uit 1963, toen er een wedstrijd was om kleding te ontwerpen voor en door ‘teenagers’. Bij minuut 1.21 weet de voiceover de dames ook nog te complimenteren vanwege hun gezonde en stevige lichaamsbouw.

De Huishoudbeurs 1963

Lees ook