shop Bapscarcare Littekengel met UV-filter Sneldrogende siliconengel die de gevoelige huid ook beschermt tegen zonlicht. Bekijken Voor voorjaar 2012 zijn de diverse ontwerpers geïnspireerd door veel verschillende invloeden wat resulteerde in een gevarieerd beeld van stijlen en kleuren – van licht en luchtig tot eigentijdse klassiekers. Ook in het kleurgebruik zijn de verschillende stemmingen terug […]

02:16 - 01:21
luistertijd 02:16 - leestijd 01:21

Voor voorjaar 2012 zijn de diverse ontwerpers geïnspireerd door veel verschillende invloeden wat resulteerde in een gevarieerd beeld van stijlen en kleuren – van licht en luchtig tot eigentijdse klassiekers.

Ook in het kleurgebruik zijn de verschillende stemmingen terug te zien: van vrolijke felle tinten naar zachte tonen en poederachtige pastels die diverse modeshows van voorjaar 2012 een meisjesachtige allure mee gaven.

De trend van zachte pasteltinten heeft Trind doorvertaald naar vier nieuwe tinten voor haar limited edition Caring Colors voorjaarsrange: bright pink, pastel pink, pastel lilac en lavender blue.CC 146 CC 147 CC 148 CC 149.

De nieuwste voorjaarskleuren van Trind -consumenten verkoopprijs € 9,95, 9 mlMcGregor, 3.1

“Dit jaar werden er veel outfits in fraaie sorbettinten geshowd. Daar waar vorig jaar de felle kleurenoverheersten, zagen wij deze nu ook in zachtere vorm terug” vertelt Suzanne Uding, Sales ManagerTrind Cosmetics. “De combinaties van energieke, levendige kleuren en subtiele zachte tinten voor ditvoorjaar leveren een verfrissend beeld op. Met de delicate zachte pastel tinten van de Caring Colorlimited editions voeg je een vleugje romantiek toe aan elke outfit”.

Trind Caring Colors zijn speciaal ontwikkeld om mooie nagels mooi en in optimale conditie te houden.De Trind Caring Color formule is een uitgebalanceerde mix van werkende ingrediënten die de nagelsverzorgen terwijl de lak tegelijkertijd een prachtige kleur geeft. De kleurlakken zijn van een professionele kwaliteit die makkelijk aan te brengen zijn en, heel belangrijk, ook lang mooi blijven!

Bij de lichte tinten van dit seizoen is het wel van belang om 2 lagen lak aan te brengen om mooie volle kleur te krijgen. Het aanbrengen van de Trind Base Coat zorgt voor een extra goede hechting. De limited edition Caring Colors voorjaar verschijnen naast de 24 reguliere kleuren en liggen vanafmedio maart in de winkels.

De producten van Trind zijn te koop bij de meeste winkels van de grote ketens: ETOS, DA en Douglas. Voor de dichtstbijzijnde verkooppunten, zie de website van Trind.

Lees ook

Lees ook