shop Drunk Elephant Protini™ polypeptide crème Deze crème zit boordevol collageenstimulerende peptiden maar ook met peptiden die voor huidontspanning zorgen. De gelcrème is luchtig en trekt snel in. Je huid krijgt glow! Bekijken We gaan alweer richting het voorjaar. De grote parfumhuizen brengen mooie, nieuwe geuren uit die bol staan van bloemen, fruit en kruiden […]

02:48 - 01:40
luistertijd 02:48 - leestijd 01:40

We gaan alweer richting het voorjaar. De grote parfumhuizen brengen mooie, nieuwe geuren uit die bol staan van bloemen, fruit en kruiden en daarmee een supervrouwelijke manier zijn om de komende lente te vieren! Nieuwe geuren zijn er van Donna Karan, Nina Ricci, Oscar de la Renta en Christian Dior.

Donna Karan

Donna Karan breidt haar Pure lijn uit met A Drop of Verbena, een echt heerlijke geur op basis van de citrusnoten van verbena, de groene nuance van basilicum en zachte, frisse bloemen.  De heldere, glazen flacon is volledig recycleerbaar, evenals de aluminium dop. Ook het karton van de omdoos en de gebruikte inkt zijn milieuvriendelijk. Donna Karan koopt de verbena rechtstreeks in bij kleine boeren in Afrika, laat ze weten in het persbericht. De eau de toilette kost € 82,50 voor 100 ml., € 69,80 voor 50 ml. en € 39,90 voor 30 ml. Er is ook een bodybutter (€ 39,80 voor 200 ml.), een body wash ( € 29,- voor 200 ml.) en een deo spray (€ 35,- voor 100 ml.).

Oscar de la Renta

Live in Love is een liefdesverklaring van ontwerper Oscar de la Renta aan alle vrouwen ter wereld. Hij wil met dit parfum elke vrouw het gevoel geven dat ze de mooiste is. De la Renta doet dit met een mix die opent met gember, orchidee, bergamot, hyacint en galbanum. Het hart bestaat uit jasmijn, o ranjebloesem en rozen. De basis wordt gevormd door amber, sandelhout, cederhout en muskus. De la Renta ontwierp zelf de mooie flacon. De eau de toilette kost € 90,- voor 100 ml, € 60,- voor 50 ml. en € 50,- voor 30 ml. Er is ook een Moisturizing Body Veil. Deze kost € 40,- voor 200 ml.

Nina Ricci

Nina Ricci lanceert Nina Fantasy. Een zoet, fris, fruitig parfum dat opent met bergamot, peer en Siciliaanse mandarijn. Daarna volgt er een hart van kersenbloesem, Bulgaarse roos en heliotroop en de basis bestaat uit gesmolten bruine suiker en vanille. De snoezige flacon heeft de vorm van een appeltje en is gemaakt van porselein, met gouden lijnen en roze toefjes. De prijs: € 55,60 voor 50 ml.

Christian Dior

Dior ontwikkelde een bijzonder aangename variant op zijn klassieke chypregeur Miss Dior uit 1947. Miss Dior Eau Fraîche. Parfumeur François Demachy combineert bergamot en gardenia met de frisse patchoelietoets die zo kenmerkend is voor een chypreparfum. Het resultaat is een sprankelende variant op de bekende Miss Dior geur. Het gezicht van Miss Dior Eau Fraîche is wederom Natalie Portman. De geur kost € 67,- voor 50 ml. en € 95,- voor 100 ml.

Lees ook:

Lees ook