shop Medik8 Tetra C vitamine serum Herstelt UV-schade, helpt mee aan collageen opbouw, verbetert de vochtbalans en huidelasticiteit. Bekijken De deskundigen van Wella binden de strijd aan met beschadigd haar en lanceren twee nieuw haarmaskers: Moisture en Repair. De maskers zijn een aanvulling op de shampoos en conditioners uit de bekende Wella Pro Series collectie. […]

01:02 - 00:37
luistertijd 01:02 - leestijd 00:37

De deskundigen van Wella binden de strijd aan met beschadigd haar en lanceren twee nieuw haarmaskers: Moisture en Repair. De maskers zijn een aanvulling op de shampoos en conditioners uit de bekende Wella Pro Series collectie.

De Wella Pro Series bestaat uit vijf verschillende productlijnen: Colour, Volume, Shine, Repair en Moisture. Die laatste twee zijn nu dus uitgebreid met een verzorgend haarmasker. Het Moisture masker helpt de vochtbalans van het haar te herstellen en maakt het beter handelbaar. Het Repair masker geeft een intensieve verzorging, waardoor het haar een mooie glans krijgt en makkelijk doorkambaar is.

Gebruik is simpel: na het wassen inmasseren op nat haar, drie minuten laten intrekken en goed uitspoelen. Da’s alles.

De Moisture en Repair maskers uit Wella Pro Series zijn te koop bij de drogist en supermarkt voor € 5,49 per stuk.

Lees ook:

Lees ook