Droge huid Gezicht Rimpels en slapte

Detox en recharge je huid met Dr. Murad

Je huid krijgt heel wat te verduren deze winter. Dr. Murad heeft hier iets op gevonden. Met het zogenoemde Murad-recept krijgt je huid in een korte tijd een complete detox- en recharge behandeling. Het recept bestaat uit drie stappen.

Hydratatie

Deze stap gaat vochtverlies tegen, bindt water aan de huid en herstelt de huidbarrière, aldus de persinformatie. De nieuwe hydraterende crème van Dr. Murad Perfecting day cream SPF 30 is het meest nieuwe antwoord erop. Deze crème hydrateert de huid en biedt goede bescherming tegen de zon terwijl er antioxidanten worden afgegeven. Deze crème belooft goed te zijn voor de huid die al wat tekenen van veroudering vertoont.

Ontstekingsremmend

Deze stap belooft een neutraliserende werking op vrije radicalen, versterkt en optimaliseert de huidbarrière en geeft de huid meer stevigheid en verheldert deze ook. Murad´s ontstekingsremmende Essential – C  Day Moisture  SPF 30.

Antioxidanten

Antioxidanten kalmeren de geïrriteerde huid, verminderen de formatie van vrije radicalen en verbeteren het hydratatieniveau. Da’s bekend. Ook hier heeft Dr. Murad een crème voor, namelijk: Energizing Pomegranate Moisturizer SPF 15. Deze crème is een luchtige en olievrije moisturizer vol met antioxidanten, volgens het persbericht. De hoogwerkzame ingrediënten zoals het energizing Pomegranate (granaatappel) complex voorzien de huid van vocht en bescherming.

De Perfecting day cream SPF 30 is verkrijgbaar voor €65,95, voor de Essential – C  Day Moisture  SPF 30 betaal je €81.95 en de Energizing Pomegranate Moisturizer SPF 15 is verkrijgbaar voor €46,95.

Lees ook:

Bekijk hier ook nog het interview van BaeutyJournaal’s Monique met dr. Murad:

[media id=149 width=620 height=350]

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.