shop Nivea Sun Sensitive Immediate Protect spray spf 30 Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Echt super voor de zeer gevoelige huid. Waterproof en je bent uitstekend beschermd tegen verbranding.Nivea Sun bevat geen filters die schadelijk zijn voor het zee-leven. Bekijken Bakel Cool Eyes van Bakel heeft een tamelijk imposante lijst van ingrediënten, waarvan tetrapeptide, dipeptide en hesperidine de […]

02:55 - 01:45
luistertijd 02:55 - leestijd 01:45

Bakel

Cool Eyes van Bakel heeft een tamelijk imposante lijst van ingrediënten, waarvan tetrapeptide, dipeptide en hesperidine de opvallendste zijn. Daarnaast bevat deze oogcrème onder meer hamamelis virginia water, theobroma cacaoboter, argania spinosa olie, methol, tocoferol en glycerine. Het geheel bevordert de afvoer van overtollig vocht, verstevigt de haarvaatjes, en zorgt voor een sterkere en elastischere huid. De crème verkoelt en is effectief in het verminderen van wallen en donkere kringen. Het product moet ’s ochtends en ’s avonds aangebracht worden, waarbij de oogcontour voorzichtig gemasseerd dient te worden met het metalen kogeltje dat op de flacon zit. Cool Eyes kost €95,- voor 20 ml.

Getest

BeautyJournaals Monique heeft dit product overigens getest. Ze vond dat de creme absoluut een gladstrijkend effect heeft, maar van vermindering van wallen en kringen merkte ze nauwelijks iets tot niets. Wat de verpakking betreft: een roller kan handig zijn als hij maar klein genoeg is voor het oppervlak onder het oog. Deze roller is te groot. Bovendien gaf hij meestal te weinig of veel te veel substantie af. Je moet aan de achterkant van de applicator drukken. Als je echt een volledige dosis eruit drukt, heb je teveel, het is zoeken naar balans. Toen de roller per ongeluk een keer op de stenen badkamervloer viel, was hij kapot. Jammer dan. Ehh…niet echt natuurlijk, voor € 95,-.

Clinique

Clinique lanceert in februari Superdefence SPF 20 Age Defence Eye Cream, een aanvulling op de bekende Superdefence SPF 25 Age Defense Moisturizer. Deze nieuwe formule wil een dubbele bescherming bieden, door schadelijke invloeden van zowel buitenaf (zon en omgevingsfactoren) als binnenuit (emotionele en psychologische stress) aan te pakken. Clinique vindt bescherming tegen de zon het allerbelangrijkste aspect om huidveroudering tegen te gaan en voegde daarom een titaandioxide toe aan het product als uv-filter. Daarnaast bevat de formule cafeïne, een extract van zeemineralen en een algenextract. Een van gist afgeleid enzym moet de herstelfunctie van de huid onderhouden en een extract uit de bladeren van een plant uit Madagascar is bedoeld om het collageengehalte op peil te houden. Daarnaast bevat het product diverse anti-oxidanten.  Murumuruboter moet de vochtbarrière onderhouden en herstellen. Trehalose (een stof vergelijkbaar met rhamnose) voorziet de bovenste huidlagen van vocht en natriumhyaluronzuur onderhoudt eveneens de vochthuishouding. De crème is geschikt voor alle huidtypen en wordt goed verdragen door dragers van contactlenzen. Het product moet ’s ochtens worden aangebracht rond het oog, tot tegen de wenkbrauw en kost € 39,50 voor 15 ml.

Lees ook:

Geeft crème niet het juiste effect voor jou? Dan kan je altijd nog dit proberen:

[media id=160 width=620 height=350]

Lees ook