shop The Ordinairy Ascorbyl Glucoside Solution 12% Serum vit C Dit serum heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en de juiste concentratie C! Must-have voor dagelijks gebruik. Bekijken De huid van je handen ontbeert het fijne vetweefsel wat elders wel te vinden is, en het bevat bovendien maar weinig talgkliertjes. Daarbij komt ook nog dat de […]

01:22 - 00:49
luistertijd 01:22 - leestijd 00:49

De huid van je handen ontbeert het fijne vetweefsel wat elders wel te vinden is, en het bevat bovendien maar weinig talgkliertjes. Daarbij komt ook nog dat de huid van de handen maar weinig collageen bevat. Je handen kunnen dus wel wat extra hulp gebruiken. Lancaster lanceert speciaal voor dit doel twee nieuwe handcrèmes die allebei een goede verzorging en bescherming bieden.

Aquamilk Nourishing Hand & Nail Care biedt hydratatie, verzorging, voeding en bescherming. De crème wordt snel opgenomen en laat geen vet filmpje achter. Door de toegevoegde keratine worden ook de nagels verzorgd. De crème ruikt lekker en kost € 16,- voor 100 ml.

Suractif Advanced Hand Cream SPF 15 is een uitkomst voor handen die wel wat meer verzorging kunnen gebruiken. De crème bevat voedende ne hydraterende werkstoffen en daarnaast een lotuscomplex dat pigmentvelkjes vermindert en vervaagt. De toegevoegde retinol geeft de huid van handen een lift en maakt hem steviger en gladder. Door de SPF 15 zijn de handen beschermt tegen schadelijke UV-straling. De crème kost € 35,- voor 100 ml.

Lees ook:

Jongere handen dankzij injectables

Lees ook