Afgelopen zomer werd Qiriness in Nederland geïntroduceerd met een aantal producten waarmee je thuis een heuse saunabehandeling kunt beleven.

02:29 - 01:29
luistertijd 02:29 - leestijd 01:29

Afgelopen zomer werd Qiriness in Nederland geïntroduceerd met een aantal producten waarmee je thuis een heuse saunabehandeling kunt beleven. Inmiddels heeft het Franse merk het aantal producten flink uitgebreid, met onder meer een complete lijn van gezichtsverzorging. Nieuw is een serie bath & body producten, waarmee het lekker, ontspannen badderen is.

In bad

Heel leuk is Bain Lacté Relaxant, een bruistablet die je terwijl je in een lekker warm bad zit onder je nek legt. De tablet lost bruisend op en geeft je een subtiele massage terwijl hij het badwaterlila kleurt en vult met een prettig, ontspannend aroma van citroen, rozen en jasmijn. De tablet bevat een cocktail van acht planten, waaronder sesam, lotus, rijst en zwarte orchidee, die allen hydraterend en kalmerend zijn. Een doos met 10 tabletten kost € 24,20

Na het badderen

Voor de lichaamsverzorging ná het bad, introduceert Qiriness drie producten. De eerste, Le Body Wrap Nutri-Suprême, is een verzorgende olie voor het lichaam, het gezicht en het haar, met katoenzaad, amandel, soja en mangoboter. De olie trekt snel in, heeft een subtiel parfum en geeft een zachte glans. Hij kost € 30,80 voor 100 ml.

Het tweede en derde product worden bij voorkeur samen gebruikt, maar kunnen ook los van elkaar toegepast worden. Le Body Wrap Exfoliant is een zachte, mousserende scrub met hibiscus, kersenpitten, witte lelie en appelpulp, die is bedoeld om het hele lichaam een scrubbeurt te geven. Zacht inmasseren met grote, cirkelvormige bewegingen en daarna goed afspoelen. Hij kost € 29,- voor 200 ml. Ga daarna bij voorkeur door met het aanbrengen van Le Body Wrap Hydra-Suprême, een herstellende en vochtinbrengende balsem die onder meer granaatappel, kokosolie, rijstmelk en argan bevat. Dit product kost € 29,- voor 200 ml.

Verstevigend concentraat

Nog een nieuwtje van Qiriness: Caresse Regard Sublime, een zeer geconcentreerd product voor de huid van de lippen en de huid rond de ogen.  Een paar druppels van dit concentraat gaan door de regenererende en verstevigende bestanddelen tekenen van veroudering en van vermoeidheid tegen, zo meldt het persbericht. Er zitten onzettend veel stoffen in die moeten bijdragen aan een zachtere, goed gevoede huid, inclusief anti-oxidanten en peptiden, naast de nodige verzachters..  Dit product kost € 55,- voor 15 ml

Qiriness is verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Lees ook:

Lees ook