shop Dermalogica Phyto-Nature Firming Serum Het mooiste egaliserende en verstevigende serum dat we nu kennen! Monique is erg onder de indruk van het prachtige huideffect en de verzachtende, voedende eigenschappen. Bekijken Harriet: Maybelline Superstay 24H foundation, micro-flex formula Claim: 24 uur lang vlekkeloos egaal en perfect elastisch. Superstay 24H is een langhoudende foundation die ervoor zorgt […]

18:07 - 10:52
luistertijd 18:07 - leestijd 10:52

Harriet:

Maybelline Superstay 24H foundation, micro-flex formula

Claim:
24 uur lang vlekkeloos egaal en perfect elastisch.
Superstay 24H is een langhoudende foundation die ervoor zorgt dat je huid 24 uur lang perfect egaal blijft. De micro-flex technologie zorgt ervoor dat de formule super elastisch is. Hierdoor is Superstay 24H bestand tegen onder andere warmte, transpiratie, uitdroging, beweging en aanraking.

Gebruiksvriendelijkheid:
Erg goed! 1 a 2 pompjes (afhankelijk van hoe dekkend je het wilt hebben), gewoon opbrengen met je vingers. Hygiënisch, zuinig, product wordt niet aan zuurstof blootgesteld.

Prijs-kwaliteit:
Meer dan uitstekend. €14,95 voor een kwaliteit die zich kan meten met het dure segment.  Er zijn vaak aanbiedingen van Maybelline bij de drogisten, dus het kan nog voordeliger.

Waarom:
Precies de goede dekking, kleur 10 ivory is perfect voor mijn huid, blijft de hele dag onberispelijk, wat je ook doet. Geheel zweet-bestand, zonder benauwend te zijn. Maakt mijn huid mooier van aanzien, zonder cakey te zijn of rimpels te benadrukken. Bevat geen alcohol en is niet merkbaar geparfumeerd (make-up van dure merken heeft beiden vaak wel). Van de claim is elk woord waar!

Babs:

Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector

  1. Binnen 12 weken een zichtbare vermindering van pigmentvlekken en een egalere teint
  2. Handige pompflacon voor de juiste dosering, Serum trekt snel in en mijn huid voelt zacht en  niet vet aan.
  3. Je doet heel lang met een flesje, 2 pompjes is al genoeg voor mijn hele gezicht. Dus zuinig in gebruik en  gezien het  resultaat, zeker betaalbaar. ( 30 ml €58,70)
  4. Het is een topproduct, mijn teint werd egaler, mijn “grauwsluier” was weg.
  5. Zeker voor zo’n schappelijke prijs en zo’n mooi resultaat, is het het proberen waard!

Lees hier haar hele review.

Rona:
Lancôme Absolue Precious Cells Levres

Claim:

Lancôme introduceert het 1ste verzorgingsproduct dat de glimlach zichtbaar verjongt. Absolue Lèvres Precious Cells versterkt de omgeving van de stamcellen, de kostbaarste cellen van de opperhuid. De belofte is: 0ptimale huidvernieuwing; drievoudig effect voor lippen, contouren en uitstraling. 

Gebruiksgemak is super door de pen met massagerolletjes. Zie mijn review:

Prijs-kwaliteitverhouding:

Aan de dure kant maar je hebt wel waar voor je geld! Adviesprijs €66,- voor 6 ml

Ik gebruik het nog steeds omdat dit product de belofte Lancôme introduceert het 1ste verzorgingsproduct dat de glimlach zichtbaar verjongt ieder dag daadwerkelijk waarmaakt. Mijn lippen zien er écht jonger uit en daardoor ‘zit’ mijn lipstick beter. Een ietwat dure topper waar ik helemaal verslaafd aan ben!

Hans:

Estée Lauder Idealist Cooling Eye Illuminator.

Claim:

Pakt vermoeide ogen, wallen en donkere kringen aan. Bevat het ‘Dark Circle Correcting Complex’ en Pinoxide, dat de bloedtoevoer kan stimuleren en de huid kan verwarmen. Verder zit er magnolia-extract in, vitamine C, botanische extracten, zeealgen, cafeïne en sucrose. De tip van de tube waar het oogserum uitkomt, voelt altijd koel aan en dat verhoogt het aanbreng-genot rond de ogen.

Gebruiksvriendelijkheid:

Heel makkelijk aan te brengen en te doseren. Smeert goed uit en trekt snel in. Tipje van de applicator voelt inderdaad heel koel aan.

Prijs/kwaliteit:

€ 59,- voor 15 ml is niet heel goedkoop, maar je doet er heel lang mee en het product is echt heel goed. Verder heb je geen producten nodig voor rond het oog.

Waarom ik het top vind:

De huid rond mijn ogen wordt snel droog en trekkerig en door dit product op te brengen is dat meteen weg – en blijft de hele dag weg. Het voelt zo ontzettend comfortabel en ontspannen. Het glimt niet en het is onzichtbaar, mits je niet te veel op doet. De verkoelende werking is ook erg fijn, vooral als je de hele dag binnen achter de computer hebt gezeten. Het camoufleert wallen en kringen een beetje, zonder dat het een opgemaakt effect geeft, waardoor het ook ideaal is voor een man. Ik ben inmiddels bezig aan de tweede tube, ik heb er zowaar een gekocht.

Elly:

MAC Paint pot in de kleur Painterly

Claim:

Een hoog gepigmenteerde crèmekleur die goed houdbaar is. Een paint pot kan als kleur of als basis voor poederoogschaduw gebruikt worden.

Gebruiksvriendelijkheid:

Het crèmeproduct komt in een breed potje zodat je het product met je vingers of met een kwast aan kunt brengen. Ik vind een tube of pompje hygiënischer werken, maar dat zou een andere formule vereisen en ik denk dat daarmee de werking achteruit zou gaan.

Prijs kwaliteit verhouding:

Een Paint Pot kost €18,50. Gezien het feit dat je maar bijzonder weinig product nodig hebt èn de formidabele werking is het dat absoluut waard.

Waarom is het product zo fijn:

Ik was al tijden op zoek naar een basis voor onder oogschaduw die ervoor zorgt dat oogschaduw ook werkelijk een volledige dag houdbaar is. Deze Painterly Paint pot is goed dekkend, de kleur is perfect voor mij zodat mijn ooglid geëgaliseerd wordt. Werken op een schoon canvas dus! De houdbaarheid is fantastisch, na een dag werken zit mijn oogschaduw nog bijna op dezelfde manier als ik het die ochtend aanbracht. Het is echt verreweg de beste basis die ik tot nu toe gebruikt heb. Mijn keuze voor dit product lijkt misschien saai, maar voor mij is het echt een uitkomst, zonder basis creased oogschaduw bij mij enorm snel. Het product ontdekte ik in 2011 dus vandaar mijn keuze hiervoor, een aanrader!

Sabine:
Chanel Précision Ultra Correction Lift Express Lifting firming mask


Claim:

De Ultra Correction Lift  Mask is onderdeel van de Ultra Correction Lift: een range doelgerichte anti-verouderingsoplossingen. De lijn is er op gericht om de huidcellen te liften aan de oppervlakte maar biedt ook een natuurlijke liftende werking tot in de kern van de huid.
Chanel geeft aan dat ze een proteïne “tensine” ontdekt hebben, die een essentiële rol speelt bij het verouderingsproces. Tensine heeft een bindende werking, en zorgt er voor dat de huidcellen hun vorm en vitaliteit behouden. Kortom, tensine zorgt er voor dat de huid stevig en soepel blijft.

Gebruiksvriendelijkheid:

Ik gebruik het masker zeer regelmatig (twee keer per week) als een extraatje voor mijn huid. Maar het meest enthousiast ben ik over het gebruik  onder mijn make-up. Dan is het een soort van instant facelift. Dit doe ik vaak als ik me opmaak voor een feestje.

Waarom het product zo fijn is:

Het lijkt wel alsof mijn huid compleet gelift, strakgetrokken is. De kleine rimpeltjes zijn weg en diepe rimpels zijn duidelijk verminderd.

Prijs-kwaliteit verhouding: Ok, het is wellicht een prijzig masker, € 65,- maar zuinig in gebruik en het resultaat is verbluffend. Zoals ik in mijn review al aangaf  een absolute must voor de beauty toolbox.

Maxim:

Als ik aan het beste cosmetica product van 2011 moet denken, dan zou het een parfum moeten zijn. Maar kiezen van de beste voelt net als een taak om de twistappel aan de mooiste godin te moeten geven. En toch besef ik, dat de nieuwe geuren van de Nombres d’Or van Mona di Orio daar boven uitsteken. Maar welke zou ik kiezen? Tubereuse, Vetyver of Oud? Ze hebben alle drie mijn hart gestolen. Ik noem de Tubereuse van Mona di Orio. Het is een geur waar ik opslag verliefd op ben geworden. En niet omdat ik van de tuberozengeuren hou, maar omdat het Mona gelukt is om alles wat ik in de tuberoos lekker vind in haar geur te stoppen. Groene frisheid, bedwelmende verleiding van de witte bloem, zoete romige crème. Het is geen geur die ik voor iemand anders op doe als ik naar buiten ga, maar een geur die puur voor mijzelf is. Om ervan te genieten.

Dorine:

Mayday Mayday Rescue Balm van REN Skincare

Claim:

REN Skincare (REN betekent ´rein´ in het Zweeds) is in 2000 opgericht door twee Britse heren en wordt omschreven als “Clean Bio Active Skincare”. Niet alleen zijn de REN producten vrij van ‘discutabele’ stoffen zoals synthetische parfums, petrochemicaliën, sulfaten, synthetische geur- & kleurstoffen, dierlijke ingrediënten, propyleen glycol, diethanolaminen (DEA’s), triethanolaminen (TEA’s), en parabenen, maar ook claimt REN skincare gebruik te maken van de laatste nieuwe ontdekkingen en ontwikkelingen op het gebied van bio-actieve technologie.

Huidtype: Voor de droge tot zeer droge, geïrriteerde huid

Gebruiksvriendelijkheid van product:

Het product is zeer gebruiksvriendelijk; je brengt een kleine hoeveelheid aan op de huid en herhaalt indien nodig. Het product is prettig in te masseren, trekt goed in, ruikt bijzonder aangenaam, en geeft bovenal onmiddellijk een heel fijn, verzachtend, kalmerend en verzorgend huidgevoel.

Prijs-kwaliteitverhouding van product:

De prijs-kwaliteitverhouding is goed. Een 50 ml. tube kost €29,-. Het product is zeer zuinig in gebruik. Na opening beperkt (9 maanden) houdbaar.

Waarom ik het top vind:

Mayday Mayday Rescue Balm van REN Skincare is een zeer rijke, zalvige balsem met een heerlijk, natuurlijk parfum. Sinds ik het product ontdekt heb, is het voor mij echt onmisbaar. Ik grijp er onmiddellijk naar zodra ik aan mijn huid zie of merk dat ze droog, schraal, rood, geïrriteerd, kriebelig, jeukend, of beschadigd is.

Hoewel deze rescue balm á la minute uitstekend werkt tegen droge lippen, handen, nagelriemen, scheenbenen, ellebogen, knieën en/of hielen, vind ik de rescue balm juist voor de verzorging en het herstel van mijn aangedane huid een ongelofelijk effectief en prettig product. Actieve ingrediënten als bisabolol (kamille), calendula en shea butter maken mijn huid weer soepel, elastisch en verminderen roodheid en kleine irritaties. Wondjes genezen mooi en helen binnen zeer korte tijd. (Trekkerige) littekentjes verzachten voelbaar en ogen een stuk minder fel rood of wit. Allerlei plotseling ontstane ‘rare’ plekjes (zoals vlekjes, pukkeltjes of andere ongewenste onregelmatigheden) verdwijnen gewoon heel snel als ik er 1 of 2 keer per dag dit fijne ‘eerste hulp’ product op smeer (lichaam en gezicht). Ook voelt deze milde, zachte rescue balm als een weldadige bescherming voor de lichte couperose op mijn wangen. Daarnaast heeft de balm exfoliërende en celvernieuwende eigenschappen dankzij toegevoegde melkzuren. Mooi meegenomen!

Jolanda:

Uncover-Skincare voor de normale tot vette huid, de gehele lijn.

Voor mij is Uncover de ‘onthulling’ van mijn eigen huid. Alle producten uit deze lijn zijn zo goed geweest voor mijn huid, dat ik niet meer zonder kan. Geen jeuk, branderigheid en rode vlekken meer, het is toch mogelijk!

Nu kan ik weer gekust worden door iemand die veel parfum of aftershave gebruikt zonder de itchy day after! Het bewijs dat de huidbarrière  zich kan herstellen, verbeteren en verdedigen.  Als resultaat zie ik na zes maanden gebruik een mooie, egale en een gezonde glans in mijn spiegelbeeld.

O,ja vergeet ook de website en de huidanalyse aldaar niet te bekijken en te doen. Voor mij was het een verrassing om te ontdekken wat voor huidtype ik heb. Ja, ik heb wel eens een pukkel en ook net te veel geglim rond mijn T-zone, maar ik koos toch altijd producten voor de droge gevoelige huid. Producten voor de gevoelige huid zijn in mijn ervaring aan de vette kant. Uncover laat zien dat er prima producten zijn voor de gevoelige huid die toch neiging heeft tot pukkelen, vette glans en mee-eters.

Daar bij drogen de producten (cleanser, toner, exfoliant, moisturizer en suncare) de huid niet uit. Het zijn nou net die verzorgende ingrediënten die een normale tot vette huid nodig heeft om te stralen! Lees hier mijn hele review.

Gerti:

Uncover gezichtscrème, voor de normale tot vette huid

‘Zoals elk jaar vind ik het weer een moeilijke vraag. Er komen natuurlijk veel nieuwe producten uit, maar echt nieuwe favorieten? Niet echt. Dat neemt niet weg dat er wel iets op mijn netvlies is blijven staan. En dat is Uncover van Jetske Ultee. Vooral vanwege de lef om in Nederland, een zeer kleine markt, een productlijn uit te brengen met bewezen werkstoffen, zonder compromissen te willen sluiten.

Ik heb de moisturizer voor normaal-vette huid geprobeerd. Erg prettig. Vitamine C en niacinamide zijn mijn favoriete ingrediënten. Het product behoort niet tot het goedkoopste segment (€ 49,95), maar wat wil je als je geen standaardcrème als basis wilt gebruiken en hoge eisen aan de samenstelling stelt. Binnen het goedkope segment (zeg tot € 20,-) ken ik geen vergelijkbare producten met zowel vitamine C als niacinamide, en waarbij er ook zo transparant over het percentage werkzame stoffen gecommuniceerd wordt. Hierin is Uncover uniek en dit rechtvaardigt de prijs zeker.

Minpuntje is dat de moisturizer geen spf bevat. Ik begrijp dat het moeilijk is om zowel de activiteit van anti-aging stoffen als een uv-filter hoog te houden in een product. Daarom zou mijn voorkeur uitgegaan zijn naar een serum met vitamine C en niacinamide, en een moisturizer met spf. Ik heb nu het gevoel dat ik iets te veel crèmige substanties moet gebruiken voor mijn  gecombineerde huid.

Verder zou je als nadeel kunnen noemen dat je Uncover alleen online kunt kopen (en in de Velthuisklinieken, maar daar kom ik zelden/nooit). Verzenden is relatief duur. Ondanks dit nadeel verdient Uncover de titel topproduct van 2011.’

Debbie:

Earth.Line Natural Age Control Soft Finish Day

Mijn organic BB crème!

Het is lastig om één product te kiezen dat voor mij de “holey grail” is van het afgelopen jaar.  Er zijn zoveel mooie nieuwe interessante merken die ik graag een warm hart toedraag. Om de keuze voor mezelf wat te vergemakkelijken heb ik één voorwaarde gesteld namelijk dat het een puur natuurlijk product zou moeten zijn.

Kennen jullie het merk Earth.Line al? Een tijdje geleden wist ik ook nog niet zoveel van dit Nederlandse, BIDH gecertificeerde huidverzorgingsmerk af maar sinds ik kennis heb gemaakt met de nieuwe Natural Age Control lijn wil ik niet meer zonder! En dan in het bijzonder de Soft Finish Day.

Wat beloofd de Soft Finish Day voor mijn huid te doen?
Een natuurlijke, zijdezachte matterende finish met een licht getinte minerale bescherming die op de huid vallend licht breekt en verspreidt voor een direct jonger ogend effect. Rimpels, poriën en oneffenheden vervagen en zijn minder zichtbaar. Beschermt de huid tegen UVA stralen, voorkomt vochtverlies en zorgt voor een vollere en egale huidtextuur

De belangrijkste werkstoffen zijn:
Optical Smoothing TechTM, Glycolipids Ceramide, ßio-HyalurontechTM, Porphyra Umbilicalis, Gingibis ComplexTM en biologische oliën.

Optical Smoothing TechTM:
Een minerale licht getinte beschermlaag die op de huid vallend licht breekt en verspreidt. Een direct gladmakend, matterend effect en minder zichtbare rimpels.

Glycolipids Ceramide:
Dat is een huid identiek plantaardig huidvet dat de huid in hoge mate beschermt tegen vochtverlies.

Bio-HyalurontechTM:
Hyalurontechniek plus lecithine en gerst. Rimpelvulling met liftend effect en langdurig werkende hydratatie van de huid.

Porphyra Umbilicalis:
Dit zijn rode algen die de huid beschermen tegen UVA stralen die de collagene en elastine vezels beschadigen waardoor huidveroudering ontstaat.

Gingibis ComplexTM:
Ingrediënten als gember, wortel, kamille en bio flavonoïden neutraliseren de vrije radicalen. Huidbeschadigingen door schadelijke stralen en stress worden hersteld en roodheid van de huid (couperose) wordt voorkomen en vermindert.

Ik heb tot nu toe alleen de tester gebruikt van de kennismaking set die Earth.Line ter introductie van deze lijn heeft uitgebracht. De fullsize Soft Finish Day zit in een fijne hygiënische pompflacon van 30ml. Daardoor kun je de crème secuur doseren.
De Soft Finish Day kost €35,95 en dat is beslist niet te duur. Waarom ik dit vind vertel ik jullie nu….

Het resultaat!
De nieuwe Natural Age Control huidverzorgingslijn is eigenlijk bedoeld voor de huid vanaf vijftig jaar. Maar door hormoonveranderingen en stress is mijn huid ook wel toe aan een rijkere verzorging en daarom ben ik deze nieuwe producten gewoon gaan proberen. En het resultaat vind ik echt bijzonder. Ik krijg regelmatig complimenten over dat mijn huid er zo regelmatig uit ziet. Ik gebruik alle producten uit deze lijn en het fijne is dat je deze kunt layeren; het laagje over laagje aanbrengen van huidverzorgingsproducten. De Soft Finish Day is de perfecte afsluiter van mijn gezichtsverzorgings ritueel en ik kijk er elke dag weer naar uit.

Het lijkt inderdaad alsof de kleine lijntjes opgevuld zijn en daardoor mijn gezichtshuid gladder is. De huid ziet er egaler uit waardoor een foundation of een dekkend poeder niet meer nodig is. De kleur is heel subtiel, ligt dicht tegen mijn eigen huidskleur aan. De poriën die wat vergroot zijn op de t-zone lijken zichtbaar kleiner. Ik vind het dè ontdekking van dit jaar! Ook omdat het zo’n fijn natuurlijk merk is. Tegenwoordig loop ik niet zo maar langs het schap van Earth.Line, want ondanks dat de verpakking misschien wel wat saai oogt zitten er pareltjes in verborgen!

Lees ook