shop Grimas Mastix wateroplosbaar om je wenkbrauwen te fixeren Je wenkbrauwhaartjes vastzetten, omhoog gekamd? Dat doe je het meest eenvoudig en langdurig met Mastix! Ook voor stugge haartjes. Bekijken Vichy breidt zijn Pureté Thermale gamma uit met een nieuwe lotion die waterproof oogmake-up op een milde maar grondige manier verwijdert en tegelijkertijd de wimpers verzorgt. […]

02:11 - 01:18
luistertijd 02:11 - leestijd 01:18

Vichy breidt zijn Pureté Thermale gamma uit met een nieuwe lotion die waterproof oogmake-up op een milde maar grondige manier verwijdert en tegelijkertijd de wimpers verzorgt. De lotion bevat tevens ingrediënten die wimperuitval tegen moeten gaan.

Het is prettig, een waterproof mascara die de hele dag en avond mooi blijft zitten zonder dat je bang moet zijn voor het gevreesde pandabeertjes-effect. Er komt echter een punt dat al dat moois er toch weer af moet, en dan begint veelal de ellende. Om een waterproofmascara écht goed te verwijderen is meestal een hoop gepoets nodig en da’s niet best voor de conditie van je wimpers. Het gebruik van een mild en goed reingingsproduct dat de mascara oplost, zodat je niet zo stevig hoeft te vegen, scheelt al een slok op een borrel – immers, juist door al dat geveeg willen er nog wel eens wat wimperharen loskomen.

Microstimulatie

Deze nieuwe reinigingslotion van Vichy is een combinatie van olie en water. Je schudt het flesje, waardoor de twee zich mengen, en gaat aan de slag. De olie verwijdert de make-up en het water zorgt voor verfrissing en verzorging.  Het product bevat arginine dat de microcirculatie bevordert en zodoende de aanvoer van voedingsstoffen naar het haarzakje ondersteunt. Taurine is een aminozuur dat is toegevoegd omdat het verharding van het haarzakje tegengaat, en zo de levensduur van een wimperhaar kan verlengen.

Het product bevat geen parabenen en is ook geschikt voor mensen met gevoelige ogen en lenzendragers. De lotion kost € 13,75 voor 150 ml.

TIP: Breng het product aan met een watje en laat het heel even z’n werk doen. Zo kan de olie alle make-up oplossen. Ga daarna pas poetsen – en doe dat voorzichtig en neem er de tijd voor. Gebruik desnoods nog een watje en wat extra lotion, maar ga nooit als een bezetene staan wrijven. Je maakt tenslotte je ogen schoon, niet je schoenzolen!! Je wimpers zullen je dankbaar zijn.

Lees ook