shop Iconic Elements Anti-aging cream. Clean beauty! Krachtpatser! Met het natuurlijke gouden duo vit C en E, en ferulazuur (een plantaardig antioxidant). Bekijken Ons leuke testpanellid Elly is dol op het maken van oog-makeuplooks, en op de valreep verrastte ze ons nog met een echte glitter make-up. Prachtige kleuren, Elly…. Ze gebruikte: ‘Gosh pigment goud […]

01:03 - 00:38
luistertijd 01:03 - leestijd 00:38

Ons leuke testpanellid Elly is dol op het maken van oog-makeuplooks, en op de valreep verrastte ze ons nog met een echte glitter make-up. Prachtige kleuren, Elly….

Ze gebruikte:
‘Gosh pigment goud in de binnenste ooghoek, die laat ik overlopen in een MAC pigment genaamd Rose. In de arcadeboog een paarse en een paarsblauwe kleur uit het Bad Girl palette van Sleek en een highlight kleur van MAC onder de wenkbrauw.
Als laatste bracht ik goude glitter van NYX in de binnenste ooghoek aan over het Gosh pigment.’

Note: lees hier nog een leuke tip van make-upartist Dominique Samuel over het verwijderen van serieus glitterpoeder!

Lees ook