Marketingtrends Zakenpraat

Kiehl’s shop in shop Bijenkorf kick start steun Emma Kinderziekenhuis

Gisteravond, dinsdag 6 december,  vierde cosmeticamerk Kiehl’s since 1851 zijn 160-jarig bestaan met de opening van een nieuwe Kiehl’s Shop in Shop in de Bijenkorf Amsterdam én de onthulling van de Kiehl’s Charity Art Bag, waarvan de opbrengst geheel ten goede zal komen aan het goede doel: Stichting steun Emma Kinderziekenhuis AMC.

Op de vijfde verdieping van het warenhuis stond naast een borrel ook een levend Vrijheidsbeeld klaar om met de gasten op de foto te gaan. Robert ten Brink, ambassadeur van Stichting steun Emma, was speciaal naar de Bijenkorf gekomen om de Kiehl’s Charity Art Bag te onthullen. Op de Kiehl’s Charity Art Bag is de tekening ‘Dierendans’ van de Amsterdamse kunstenaar Fabrice, die hij speciaal voor deze actie maakte, afgebeeld. Hij overhandigde de eerste tas aan Dorothé Straeter, directeur van Stichting steun Emma. Tom Sebastian trad op als presentator.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.