De in september reeds aangekondigde allereerste brandstore van het Nederlandse make-up merk Make-up Studio opende op donderdag 24 november 2011 zijn deuren in het winkelcentrum Binnenhof in Amstelveen.

02:39 - 01:35
luistertijd 02:39 - leestijd 01:35

De in september reeds aangekondigde allereerste brandstore van het Nederlandse make-up merk Make-up Studio opende op donderdag 24 november 2011 zijn deuren in het winkelcentrum Binnenhof in Amstelveen.

Kleurrijke snoepwinkel

De store is precies dat geworden wat directeur Rienk Koopman destijds op Beautyjournaal vertelde: een kleurrijke snoepwinkel voor vrouwen. Het eerste wat je namelijk opvalt in de store zijn kleuren, kleuren en nog eens kleuren. De wanden van de winkel zijn één groot kleurenparadijs. Het werkelijk gigantische kleurenassortiment oogschaduw, lipstick, nagellak en lipgloss van het merk is namelijk tegen de wanden uitgestald, in een enorm vrolijk, uitbundig regenboogpatroon.

Bouwpakketjes

Make-Up Store verkoop elke kleur apart en levert daarnaast handige klikdoosjes waar je meerdere rondjes oogschaduw, lipstick of gloss in vast kunt zetten. Zo kan iedere klant haar eigen pallet samenstellen. Voor wie kiezen en combineren lastig vindt, zijn er ook kant en klare palletjes. Voor nog meer kleur zorgt de enorme collectie nagellak, er is nagellak in werkelijk iedere denkbare tint verkrijgbaar.

Tools

Verderop in de winkel is de grote collectie foundations en concealers van het merk te vinden – een collectie waarin kleuren te vinden zijn voor iedere huidskleur. Een compleet schap wordt in beslag genomen door de nieuwe huidverzorgingsproducten van het merk, alsmede de bad & douche producten.  Tot slot is er een groot assortiment aan spiegels, kwasten, beautycases en toilettassen.

Eigen make-upfilmpje How to….

Je kunt in de store tevens een huidanalyse laten doen. De conditie van je huid wordt gemeten met behulp van een computer en aan de hand daarvan krijg je een zinnig advies op het gebied van huidverzorging. Ook is het mogelijk om een snelle maar professionele make-up aan te laten brengen door een van de altijd aanwezige visagisten. Desgewenst wordt het opmaken gefilmd. Het filmpje krijg je mee naar huis, zodat je daar op je gemak nog eens kunt kijken hoe de visagist jou heeft opgemaakt. De store organiseert ook workshops en je kunt er terecht voor visagie voor speciale gelegenheden, zoals een feest of een bruiloft.

Het is een fijne winkel, de Make-Up Studio brandstore. Als je een liefhebber van make-up bent, en wie is dat nou niet, is het zeker de moeite waard om er een keer voor naar Amstelveen te reizen. Laat alleen je man lekker thuis en ga met een paar vriendinnen.  Koopman heeft namelijk niks te veel gezegd. Het is een snoepwinkel voor vrouwen waar mannen niets te zoeken hebben.

Lees ook