shop Trinny London Flush Blush, ‘your post pilates glow’ Je ziet nauwelijks dat je blush op hebt, en toch is er een sprankelende, frisse glow. Hij is speciaal bedoeld voor de appeltjes van je wangen. Het is je perfecte ‘post pilates glow’!   Bekijken Opgedoft en afgestoft gingen Beautyjournaal’s Debby en Sanne vorige week naar […]

03:00 - 01:48
luistertijd 03:00 - leestijd 01:48

Opgedoft en afgestoft gingen Beautyjournaal’s Debby en Sanne vorige week naar het gala evenement van Etos in het Odeon in Amsterdam. De dresscode was: laat jezelf schitteren. Dat kwam Debby en Sanne goed uit, konden ze alvast oefenen voor de feestdagen. De cocktailjurk aan, nepwimpers op, haren in de krul en hun hoogste hakken aan. De avond stond in het thema van een schitterende outfit met de feestdagen in het vooruitzicht. Etos lanceerde namelijk haar nieuwe make-up en accessoires collecties voor de maand december. De Crystal World Collection en een bijzondere collectie: Made With Swarovski  Elements.

Er waren die avond twee modeshows waarin de collecties te zien waren, een prêt-a-porter en een haute couture (een jurk van wimperkrullers) show. Ook was er een live demonstratie waarbij de nieuwe valse wimpers van de Crystal World Collection werden aangebracht.

Collecties

De Crystal World Collection bestaat uit verschillende artikelen. Make-up: nagellak, lipgloss, eyeliner, mascara, oogschaduw, nepwimpers, wimperkruller en bronzing powder. En accessoires: topje, tasjes, tasje voor je mobiel, handschoenen, klein spiegeltje, portemonnee, slaapmasker en haar accessoires. De Made With Swarovski Elements collectie bestaat alleen uit accessoires: kettingen, ringen, oorbellen, een glasvijl en een pincet. De prijzen van de producten zijn opvallend laag. De prijzen lopen uiteen van €4.99 tot €14.95. De reden hiervan is dat de kettingen en ringen niet van zilver of verzilverd zijn. Alleen zilverkleurig. De steentjes die in de producten zijn gelegd zijn wel echte Swarovski steentjes.

Feest voor je wimpers

In de decembermaand staan in de ogen van Etos je wimpers centraal. Een feest met je wimpers. Diepzwarte mascara (€3.99), nepwimpers (€4.99) en een wimperkruller (€1.99) zijn onderdeel van de Crystal World Collection. Tijdens de demonstratie werden, verbazingwekkend snel en gemakkelijk, de nepwimpers aangebracht.  De prachtige steentjes op de haartjes geven een sprankelend effect. Met een donkere oogschaduw en mooie eyeliner creëer je in een oogwenk perfect feestelijke en vooral glimmende smokey eyes voor de feestdagen.

Mijn favoriet

Mijn persoonlijke favorieten van de Crystal World Collection zijn: make-up tasje met pailletten €4.99, pearl effect mascara €2.99, false lashes €4.99, baked eyeshadow €4.99 en het tasspiegeltje €2.49. Alle producten zijn te zien in de fotocollage links. Mijn favorieten van de Made With Swarovski Elements zijn: het pincet €4.99, ring bol €9.99 en de oorbellen rozet €12.50. Deze producten zijn te zien in de fotocollage rechts. Dit zijn mijn favorieten, vanaf 5 december zijn allebei de complete collecties verkrijgbaar bij Etos. Dan kan je zelf je favorieten voor de feestdagen uitzoeken.

Hieronder een korte sfeerimpressie van de modeshows en een aantal producten.

Wil je meer tips voor de feestdagen of meer informatie over Etos? Lees hier:

(Sanne Cheret, beeld met klein bijschrift: Photography by Leontien)

Lees ook