shop ILIA Super Serum Skin Tint SPF 30 vegan foundation Deze luchtige organic foundation is een ware alleskunner, want het geeft je huid voeding, zonbescherming én een tintje. Er zit een mineraal filter in, en niacinamide en hyaluronzuur. Bekijken Beautyjournalist Hans Blommaert vertelt in de talkshow van Dieuwertje Blok bij 5op2 over man & beauty […]

00:27 - 00:16
luistertijd 00:27 - leestijd 00:16

Beautyjournalist Hans Blommaert vertelt in de talkshow van Dieuwertje Blok bij 5op2 over man & beauty en wat hij zelf heeft laten doen aan zijn uiterlijk. In deze aflevering zien we ook hoe hij bij de Velthuis Kliniek microbotox laat inspuiten om zijn kraaienpootjes te verminderen. Deze film is van BeautyJournaal, je kunt hem ook hier nog eens volledig bekijken. Ook vertelt hij over de waxingtrend bij mannen.

Lees ook