shop Eucerin UreaRepair Plus Voetcrème 10% Urea De allerbeste crème bij droge voeten en kloofjes. Bekijken Met een koude winter in het vooruitzicht kunnen onze handen wel wat extra zorg gebruiken. Drie  nieuwe prettige handcrèmes: Vichy NutriExtra, La Roche Posay Lipikar Xerand en Paula’s Choice . Vichy blijft z’n succesvolle NutriExtra lijn die begin dit […]

02:40 - 01:36
luistertijd 02:40 - leestijd 01:36

Met een koude winter in het vooruitzicht kunnen onze handen wel wat extra zorg gebruiken. Drie  nieuwe prettige handcrèmes: Vichy NutriExtra, La Roche Posay Lipikar Xerand en Paula’s Choice .

Vichy blijft z’n succesvolle NutriExtra lijn die begin dit jaar werd gelanceerd uitbreiden. Nieuw is de NutriExtra hancrème, een voedende en herstellende handcrème met glycerine, kariteboter en thermaal bronwater. De ingrediënten trekken diep in door middel van Hydrovance, een ureumderivaat dat het transport van werkzame bestanddelen vergemakkelijkt en geen vet laagje achterlaat. Volgens Vichy  is één keer per dag aanbrengen voldoende, zelfs als de handen regelmatig gewassen worden. De handcrème bevat geen parabenen en kost € 5,95 voor 50 ml. Wat een koopje.

De nieuwe RESIST Ultimate Anti-Aging Hand Cream van Paula’s Choice zit boordevol antioxidanten en een spf 30. Het product beschermt en verzacht zelfs de meest droge handen, zo belooft Paula ons. De rijk verzorgende textuur is 100% vrij van geur- en kleurstoffen. Deze nieuwe handcrème heeft een intensief vochtregulerende formule op basis van ingrediënten zoals groene thee, algen en panthenol, die zorgen voor een soepele en direct comfortabel aanvoelende huid. De toegevoegde antioxidanten beschermen de huid tegen een vroegtijdige veroudering en stimuleren de huideigen collageenproductie.

De combinatie van antioxidanten, zoethoutwortel en het minerale filter voorkomt bruine (pigment)vlekjes, het dunner worden van de huid en gaat de vorming van rimpels tegen. De toegevoegde verzachtende werkstoffen zoals kamille-extract, aloë vera en allantoïne zorgen ervoor dat handen zacht aanvoelen en er glad en langdurig jeugdig uit blijven zien. 50 ml kost € 19,50 en je kunt hem hier direct bestellen.

La Roche-Posay lanceert Lipikar Xerand, een herstellende handcrème voor zeer droge handen. Lipikar Xerand belooft de huidbarrière, die bij zeer droge handen veelal is beschadigd door externe factoren als een bar klimaat of frequent handenwassen, weer te herstellen. Daartoe bevat de crème hydraterende en herstellende bestanddelen. De crème trekt goed in, laat geen vetlaagje achter en is waterresistent. Ook dit product bevat geen parabenen. De handcrème kost € 5,95 voor 50 ml (nog zo’n koopje!). BeautyJournaal’s Monique heeft hem inmiddels standaard op haar nachtkastje liggen en is er zeer over te spreken. De emulsie is aanvankelijk waterig en behoeft even wat massage, maar van de een op de andere minuut is het volledig ingetrokken en voel je een weldadige zachtheid, zonder een spoortje vet.

Lees ook