[media id=148 width=620 height=350] Ben jij ook zo nieuwsgierig hoe het er aan toe gaat achter de schermen bij een tv-programma? BeautyJournaal’s itemregisseur Tessa van den Berg pakte de camera en volgde ons voorafgaand aan de uitzending van 11 oktober jl. Met Monique Lindeboom, Piet-Jan Duivenvoorden, zijn modellen, Frans Bauer…en eh…nou ja, kijk zelf maar! […]

00:28 - 00:16
luistertijd 00:28 - leestijd 00:16

[media id=148 width=620 height=350] Ben jij ook zo nieuwsgierig hoe het er aan toe gaat achter de schermen bij een tv-programma? BeautyJournaal’s itemregisseur Tessa van den Berg pakte de camera en volgde ons voorafgaand aan de uitzending van 11 oktober jl. Met Monique Lindeboom, Piet-Jan Duivenvoorden, zijn modellen, Frans Bauer…en eh…nou ja, kijk zelf maar!

Als je nog wilt weten hoe de uitzending zelf was: die bekijk je hier.

Lees ook