FusionBeauty breidt de collectie StimulashFusion flink uit.

05:08 - 03:05
luistertijd 05:08 - leestijd 03:05

FusionBeauty breidt de collectie StimulashFusion flink uit. Het wimpergroeimiddel StimulashFusion Intensive Conditioning Lash Enhancer, dat begin vorig jaar op de markt kwam, werd ook in Nederland goed verkocht. Volgens het persbericht ervaart iedere gebruiker dat de wimpergroei in zes weken met zo’n 20% toeneemt. Helaas bleek ons testpanellid Dorine die ervaring niet te hebben.

Wimpers

Intensive Conditioning Lash Enhancer is een product dat ’s nachts en in kuurvorm gebruikt dient te worden. FusionBeauty breidt de lijn nu uit met producten die dagelijks gebruikt kunnen worden. Ze bevatten SymPeptide, een mildere vorm van Prostaglandin Analoog dat het werkzame bestanddeel van het nachtserum is.

Met StimulashFusion Lash Enhancing & Lengthening Mascara kun je niet alleen je wimpers mooi opmaken, ze worden volgens het persbericht door dagelijks gebruik van de mascara ook nog eens langer en dikker – in slechts vier tot zes weken tijd. Het borsteltje is zodanig vormgegeven dat je ook lastige haartjes makkelijk kunt bereiken. De mascara is cry-proof en kost € 28,-.

Ook StimulashFusion Lash Enhancing Liquid Eye Liner moet de wimpergroei stimuleren. Door dagelijks een mooi lijntje op je bovenste ooglid, tegen de wimperrand, te tekenen, worden de wimpers gevoed met SymPeptide. De eyeliner kost € 28,-. StimulashFusion Enhancing Brow Shaper is bedoeld om wenkbrauwen die door leeftijd en overmatig epileren hun vorm en volheid kwijt geraakt zijn, weer in hun oorspronkelijke staat terug te brengen. Je kunt je wenkbrauwen er mee kleuren en bijwerken, en door de SymPeptide wordt de wenkbrauw gevoed en krijgt z’n volheid terug – aldus het persbericht. Dit product kost € 26,-. Deze drie nieuwe producten liggen vanaf november bij Douglas en in de winkels van Skins Cosmetics.

Primers

FusionBeauty heeft nog een aantal nouveautés die decoratieve make-up en huidverzorging met elkaar combineren. Zo heeft het merk vier nieuwe primers die een mooi resultaat geven onder je foundation en tegelijkertijd je huid verzorgen:

Illumicover Line Smoothing Luminous Concealer is een handige pen met lichtweerkaatsende deeltjes, waarmee je donkere kringen effectief kunt camoufleren. Hij bevat een botanische peptide, Myxinol, die expressielijntjes verzacht door de spankracht van spiertjes te reduceren. De concealer is verkrijgbaar in 4 tinten en kost € 40,-.

Blush

Sculptdiva Contouring & Sculpting Blush bevat Amplifat als werkzame stof, een ingrediënt dat volgens het persbericht de huid meer volume geeft waardoor de jukbeenderen worden benadrukt. Bij regelmatig gebruik neemt dit effect toe. Deze crèmeblush heeft een natuurlijk effect en is makkelijk aan te brengen. Hij is verkrijgbaar in 4 kleuren en kost € 29,-. Highlight creëer je met Illumifil Filling Luminizer, een product dat eveneens Amplifat bevat. Hier wordt het ingezet om fijne lijntjes op te vullen op het voorhoofd, de brug van de neus, de jukbeenderen en de kin. Deze highlighter bevat tevens lichtweerkaatsende deeltjes en kost € 49,-.

Lippen

Amplifat zit ook in de collectie lipgloss van FusionBeauty, LipFusion genaamd. Daarnaast zit er Dehydrated Marine Collagen in, kleine moleculen die zich binden aan het vocht op de lippen en vervolgens flink uitzetten. Door die twee ingrediënten zou het lipvolume toenemen. Bij regelmatig gebruik neemt het effect toe. Er zijn 8 kleuren, voor € 29,- per stuk. Tenslotte is er een collectie van 5 kleuren lipbalm, onder de naam LipFusion Balm Lip Conditioning Stick. Een verzorgende lipbalm met ‘plumping’ eigenschappen door alweer Amplifat. Toegevoegd saliporene verzorgt droge en gebarsten lippen door het vochtgehalte enorm te verhogen. Deze lipbalm kost € 22,- per stuk.

Deze producten zijn vanaf nu te koop bij Douglas en Skin Cosmetics.

Lees ook:

Lees ook