Nog niet op vakantie geweest of hou je niet van zonnen? Maar wel van een mooi, bruin kleurtje? Niet getreurd, de zelfbruiner biedt uitkomst! En ja, het is mogelijk om zonder vlekken en strepen, een prachtige, egale bruine kleur aan te brengen op je huid.

01:44 - 01:02
luistertijd 01:44 - leestijd 01:02

Nog niet op vakantie geweest of hou je niet van zonnen? Maar wel van een mooi, bruin kleurtje? Niet getreurd, de zelfbruiner biedt uitkomst! En ja, het is mogelijk om zonder vlekken en strepen, een prachtige, egale bruine kleur aan te brengen op je huid.

FusionBeauty heeft hiervoor het GlowFusion selftanning system ontwikkeld. Een revolutionaire technologie verwerkt in een transparante, natuurlijke, vrijwel geurloze zelfbruiner.

Er zijn twee stappen voor het verkrijgen en behouden van een egaal bruine huid. De eerste stap is de GlowFusion Protein Tan; een uit suikerriet gewonnen formule die in samenspel met huideigen keratine eiwitten een egale bruine kleur te bereikt die past bij de natuurlijk ondertoon van de huid. Ofwel een customized selftan! De melange van vitamines en antioxidanten verzorgt de huid en versterkt de natuurlijke glow. Het is een transparante mist die snel droogt en niet afgeeft op de kleding.

Voor optimaal resultaat een uur na het aanbrengen vervolgen met Stap 2: de Tan Enhancing Emulsion, ontwikkeld om de huid te verzorgen en het resultaat van de selftan te verfraaien. Deze emulsion bevat dezelfde vitamines en antioxidanten als de selftan en heeft daarnaast vochtverzorgende eigenschappen. Dagelijks in plaats van een bodylotion gebruiken om zo lang mogelijk te genieten van de teint. Denk er altijd aan om de huid voor gebruik te scrubben (met name knieën, hielen en ellebogen). Mocht je voorkeur hebben voor een meer cremige formule, dan kan je stap 1 en 2 eventueel mixen.

Ga je iets bestellen? Let dan op de kortingsboodschap rechtsboven in de banner op deze pagina! Ga hier naar de shop.

(merkpromotie)

Lees ook