Maandag 16 mei 2011 werd op de Supperclub Cruise in Amsterdam op feestelijke en vooral sportieve wijze de 100ste verjaardag van NIVEA gevierd.

01:18 - 00:47
luistertijd 01:18 - leestijd 00:47

Maandag 16 mei 2011 werd op de Supperclub Cruise in Amsterdam op feestelijke en vooral sportieve wijze de 100ste verjaardag van NIVEA gevierd. Maar liefst 80 journalisten deden actief mee aan een spetterende workout van de Britse life style coach Sarah Maxwell. Een goede conditie en frisse uitstraling bepaalt voor een groot deel hoe je in je vel zit. En zorg voor de huid is een kernwaarde die bij NIVEA al 100 jaar in de genen zit.

Sarah Maxwell was ook persoonlijk naar Amsterdam gekomen om de beautyjournalisten te laten ervaren hoe leuk dat bewegen volgens haar methode is. Natuurlijk kreeg de pers ook de juiste schoenen aan: de nieuwe Easy Tone wandelschoen van Reebok (in de maten 35 tot en met 42,5 / € 90,-).

Met de EasyTone schoen van Reebok haal je zelfs meer training uit je alledaagse activiteiten. De schoenen zijn ontworpen met een unieke techniek van balanskussentjes die een natuurlijke instabiliteit veroorzaken. Je bil- en beenspieren worden gedwongen zich aan te passen waardoor spierversteviging optreedt.

Ga hier naar de Nivea special waarin je visie en work-outs van Sarah Maxwell voor Nivea kunt volgen. En doe meteen even mee met haar workout in het onderstaande filmpje!

Lees hieronder meer merknieuws van Nivea!

Lees ook