Fijn haar Grijs geworden Haar Hoofdhuid Kleuren Krullenbos Stylen Stylingtools Voor hem Wassen

Winnaars Coiffure Awards 2011 en Hairdresser of the year Hester Wernert

Vanavond zijn de Nederlandse Coiffure Awards uitgereikt in Amsterdam! Respectievelijk van boven naar beneden: in de categorie Avantgarde won Hestert Wernert, Newcomer of the Year werd Jose de Hond, Schwarzkopf Hair Color technician of the year werd William Drenthen, de Pers award ging naar Demi van Stallen, de Consumer award kreeg Hetty van Herpen, voor de regio van het Hoge Noorden kreeg Saskia Bolk een award, regio Zuid-Holland/Utrecht ging voor dameskapsels naar, voor de regio Noord-Holland/Flevoland werd het Hester Wernert (de tweede Award voor haar deze keer), categorie dameskapsels Zeeland/BN en Limburg voor dameskapsels werd Dominic Vleer, regio Noord Nederland herenkapsels werd Glenn van Dijke, voor de regio zuid – herenkapsels werd het Francis Schroembges, de winnaar van de Team Award werd dit jaar Solo uit Alkmaar en THE HAIRDRESSER OF THE YEAR 2011 IS GEWORDEN……………HESTER WERNERT van kapsalon Mogeen uit Amsterdam!!

Bekijk het werk van alle inzenders hier.

Bekijk ook de sneak preview van de show van onze kapper Piet-Jan Duivenvoorden die wij vanmiddag maakte.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen