Vanavond zijn de Nederlandse Coiffure Awards uitgereikt in Amsterdam! Respectievelijk van boven naar beneden: in de categorie Avantgarde won Hestert Wernert, Newcomer of the Year werd Jose de Hond, Schwarzkopf Hair Color technician of the year werd William Drenthen, de Pers award ging naar Demi van Stallen, de Consumer award kreeg Hetty van Herpen, voor de regio van het Hoge Noorden kreeg Saskia Bolk een award, regio Zuid-Holland/Utrecht ging voor dameskapsels naar, voor de regio Noord-Holland/Flevoland werd het Hester Wernert (de tweede Award voor haar deze keer), categorie dameskapsels Zeeland/BN en Limburg voor dameskapsels werd Dominic Vleer, regio Noord Nederland herenkapsels werd Glenn van Dijke, voor de regio zuid - herenkapsels werd het Francis Schroembges, de winnaar van de Team Award werd dit jaar Solo uit Alkmaar en THE HAIRDRESSER OF THE YEAR 2011 IS GEWORDEN.

01:07 - 00:40
luistertijd 01:07 - leestijd 00:40

Vanavond zijn de Nederlandse Coiffure Awards uitgereikt in Amsterdam! Respectievelijk van boven naar beneden: in de categorie Avantgarde won Hestert Wernert, Newcomer of the Year werd Jose de Hond, Schwarzkopf Hair Color technician of the year werd William Drenthen, de Pers award ging naar Demi van Stallen, de Consumer award kreeg Hetty van Herpen, voor de regio van het Hoge Noorden kreeg Saskia Bolk een award, regio Zuid- Holland/Utrecht ging voor dameskapsels naar, voor de regio Noord-Holland/Flevoland werd het Hester Wernert (de tweede Award voor haar deze keer), categorie dameskapsels Zeeland/BN en Limburg voor dameskapsels werd Dominic Vleer, regio Noord Nederland herenkapsels werd Glenn van Dijke, voor de regio zuid – herenkapsels werd het Francis Schroembges, de winnaar van de Team Award werd dit jaar Solo uit Alkmaar en THE HAIRDRESSER OF THE YEAR 2011 IS GEWORDEN……………HESTER WERNERT van kapsalon Mogeen uit Amsterdam!!

Bekijk het werk van alle inzenders hier.

Bekijk ook de sneak preview van de show van onze kapper Piet-Jan Duivenvoorden die wij vanmiddag maakte.

Lees ook