Met trots presenteren wij weer een fijn minimagazine! Ditmaal met La Roche-Posay, en al hun nieuws over de uitgebreide zonnelijn.

01:41 - 01:00
luistertijd 01:41 - leestijd 01:00

Met trots presenteren wij weer een fijn minimagazine! Ditmaal met La Roche-Posay, en al hun nieuws over de uitgebreide zonnelijn.

Wat zijn de nieuwtjes in dit minimagazine deze mei-maand?

Nieuw voor de droge huid is een spf 50, zowel als transparante zonnecreme, als een getinte zonnecreme (met een foundation achtig kleurtje dus- fijn als je nog wat bleekjes bent!).  Nieuw zijn ook de spray en melk met spf 50 voor kinderen. Vrij van parfum en parabenen, en niet prikkend in de ogen. Bovendien zand-, water-, en transpiratiebestendig.

De La Roche-Posay producten zijn beroemd om hun zeer veilige uv-filters. Ze zijn uitgevoerd met een zeer aan te bevelen Mexoplex filtersysteem. Dit bestaat uit een combinatie van het veelgeprezen Mexoryl filter en Tinosorb. De combinatie biedt een zeer betrouwbare bescherming tegen zowel uv-a als uv-b. Het merk is er trots dat hun uv-a bescherming nu twee keer zo hoog is als de Europese norm. Er is ook een nieuwe stof aan toegevoegd die het merk Eldew heeft genoemd en niet alleen bijdraagt aan een fijne smeerbaarheid maar ook de beide filters in werking zodanig optimaliseert dat er uiteindelijk minder hoge concentraties nodig zijn. Dit komt niet alleen de stabiliteit van de filters ten goede, maar ook de verdraagzaamheid van het product op de (gevoelige) huid.

MAIL & WIN!

Doe gelijk mee met de mail- en winactie in het minimagazine voor een van de nieuwste zonneproducten van La Roche-Posay. Op pagina drie van het magazine lees je precies wat je moet doen.

Veel leesplezier!

Ga hier naar het minimagazine.

Lees ook