shop Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body Huidarts Francis Wu maakte deze zalige crème voor diepe hydratatie. We love it! Clean beauty! Bekijken We horen vaak dat in de Benelux geen land zoveel gepassioneerde beautyliefhebsters met een blog kent, als Nederland. Voor menig bedrijf is het een dagtaak geworden om alle informatie aanvragen van al […]

01:16 - 00:45
luistertijd 01:16 - leestijd 00:45

We horen vaak dat in de Benelux geen land zoveel gepassioneerde beautyliefhebsters met een blog kent, als Nederland. Voor menig bedrijf is het een dagtaak geworden om alle informatie aanvragen van al deze meiden en vrouwen te kunnen honoreren. En het is waar, er komen steeds meer leuke, gekke, lieve, goede beautyblogs bij.

DAAROM…..vind jij dat je een van de beste beautyblogs (of je het al groot of nog piepklein is – het mag allemaal!) hebt en verdien je het in het zonnetje gezet te worden door ons? Laat het ons weten! Dan krijg jij een plekje in onze nieuwe rubriek!

Dit moet je ervoor doen

Stuur alle informatie via het contactformulier.

 

Veel Succes

de BeautyJournaal-redactie

Lees ook