Beste Beautyjournaal lezers, Zoals jullie al hebben vernomen zijn wij bezig met een onderzoek naar Beautyjournaal, vandaar deze enquête.

00:57 - 00:34
luistertijd 00:57 - leestijd 00:34

Beste Beautyjournaal lezers,

Zoals jullie al hebben vernomen zijn wij bezig met een onderzoek naar Beautyjournaal, vandaar deze enquête. Wij hebben jullie hulp nodig. Uit de inzendingen tot nu toe zijn al interessante resultaten gekomen. 

Wisten jullie bijvoorbeeld dat jullie ver boven het landelijke gemiddelde uitgeven aan cosmetica? Heel erg leuk om te lezen en natuurlijk helemaal spot-on als Beautyjournaal lezer. Jullie houden duidelijk van mooie make-up- en verzorgingsmerken. Wij natuurlijk ook. Ook heel erg leuk om te lezen is dat jullie onze experts zo waarderen, dit geeft aan dat wij de goede richting op gaan met Beautyjournaal!

Maar we hebben natuurlijk nog meer informatie nodig. Help ons een goed inzicht te krijgen in BeautyJournaal als nieuwsmedium en wat jullie wensen zijn. Vul daarom de enquête in.

Heel erg bedankt voor jullie hulp. De redactie van Beautyjournaal.

 GA HIER NAAR DE ENQUETE.

Lees ook