shop Pat McGrath Lipgloss LiquiLUST Legendary Wear Matte Lipstick Absoluut longlasting, vederlicht, niet uitdrogend en met een top applicator waarmee je je lippen heel sharp kunt inkleuren. Favoriet van Monique en mua Lydia! Bekijken Op 10 februari 2011 worden in Amsterdam de felbegeerde Beauty Astirs 2010  uitgereikt, een prestigieuze, jaarlijkse vakprijs – bekend als ‘de […]

01:53 - 01:07
luistertijd 01:53 - leestijd 01:07

Op 10 februari 2011 worden in Amsterdam de felbegeerde Beauty Astirs 2010  uitgereikt, een prestigieuze, jaarlijkse vakprijs – bekend als ‘de Oscar’ van de cosmetica-industrie.

De jury bestaat uit een deskundig panel van 43 beautykenners oftewel alle leden van de Vereniging van Cosmeticajournalisten: de toonaangevende beautyredacteuren/beautyjournalisten en webwriters van Nederland, zowel van de glossy maand- en weekbladen als van dagbladen, cosmeticavakbladen en professionele sites. Zij schrijven dagelijks over beautyzaken, zijn up to date van de laatste beautytrends en krijgen wekelijks beautyproducten in handen om te mogen testen.

Zij bepalen:

Dit  jaar wordt voor het eerst ook een ‘Best Beauty Discovery’ award toegekend aan de meest revolutionaire vondst van 2010 op beautygebied. De 10 genomineerden zijn vanaf 13 januari bekend.

De Beauty Astirs 2010 worden dit jaar uitgereikt door Thijs Willekes, dé beautyexpert van Nederland en bekend door zijn populaire tvprogramma So Thijs.

Onder de genodigden zijn o.a. alle representatives van de cosmeticamerken, beautyexperts en bekende visagisten.

Vanaf vrijdag 11 februari 2011 staan alle Beauty Astir winnaars vermeld op www.cosmeticajournalisten.nl en  www.beautyastir.nl

(BeautyJournaal’s uitgever Monique Lindeboom is ook lid van de VCJ)

 

Lees ook