Truffle by Fuente Ik las het geweldige artikel van Lida Schoen over de zin en onzin van dure shampoos.

02:44 - 01:38
luistertijd 02:44 - leestijd 01:38

Truffle by Fuente

Ik las het geweldige artikel van Lida Schoen over de zin en onzin van dure shampoos. Ik had geluk en mocht de Truffle shampoo en conditioner van Fuente uitproberen. Een flesje shampoo kost €275, dit komt door de organische ingrediënten als witte truffel, pure diamantstof en meteorietstof uit de ruimte. Fuente claimt dat ieder haartype de ultieme conditie krijgt.

Eerlijk is eerlijk mijn haar zit geweldig, het heeft zijn natuurlijke slag en ‘bounce’ weer terug. Daarnaast is het heel erg leuk dat ik veel complimentjes krijg. Andere shampoos en conditioners maken je haar heerlijk zacht en schoon maar het is daarna wel futloos. Truffle by Fuente is compleet anders en laat je haar echt stralen. Een nadeel is de prijs. Mijn flesje is op en mijn portemonnee staat mij niet toe dit opnieuw kopen. Ik moet wel zeggen als je dit koopt voor de was- beleving dan zit je verkeerd, de shampoo wast namelijk niet fijn. Maar mijn haar zat gewoon verdomde goed….

Embryolisse -Lait-Creme Concentre

Als visagist backstage bij de shows in Parijs kwam deze crème op mijn pad en sindsdien heb ik deze altijd in mijn make-up koffer. Visagisten gebruiken deze crème standaard als vochtinbrengende crème alvorens de make-up wordt aangebracht. Het fijne is dat Embryolisse -Lait-Creme Concentre de huid soepel en elastisch houdt. Embryolisse -Lait-Creme Concentre heeft een melkachtige superzachte substantie die een satijnachtige finish geeft. De ideale basis voor het aanbrengen van foundation. Daarnaast zitten er natuurlijke ingrediënten in en is Embryolisse -Lait-Creme Concentre Parabeen-vrij. Heel erg fijn is dat ik nog nooit iemand heb gehad die hier een allergische reactie op heeft gekregen. Zelfs mijn vriend zweert bij de versie voor de droge huid. Embryolisse -Lait-Creme Concentre is zo populair dat ik altijd voor collega’s en modellen extra tubes mee moet nemen. Gelukkig is het vanaf volgende week (vanaf 20 december 2010 dus) ook in Nederland te koop via deze webshop

Bobbi Brown Pencil en Long Wear Gel

Mijn favoriete eyeliner penseel is van Bobbi Brown. Ik heb door de jaren heel wat kwasten versleten maar deze van bobby Brown is echt de beste. Het penseeltje heeft een geweldige kwaliteit, juiste hardheid en de haartjes hebben een goede vorm. Hierdoor glijd het penseel perfect langs de wimperaanzet. Een kneus kan er nog mee werken. Ik gebruik het penseeltje het liefst in combinatie met Bobbi Brown Long Wear Gel of met MAC Fluidline.

Bekijk hieronder meer artikelen met Lydia le Loux.

Lees ook