De tweede editie van de Beauty Award, het evenement van het jaar binnen de professionele schoonheidsbranche, is in volle gang.

02:47 - 01:40
luistertijd 02:47 - leestijd 01:40

De tweede editie van de Beauty Award, het evenement van het jaar binnen de professionele schoonheidsbranche, is in volle gang. Een vakjury boog zich de afgelopen periode over de talloze inzendingen die binnenkwamen voor de Categorieën Beauty Salon van het Jaar en Schoonheidsspecialist van het Jaar. De genomineerden zijn inmiddels bekend, en onze huidexpert Mardge Pascaud mag trots zijn: maar liefst twee van haar VIP-salons die met Pascaud werken, zijn genomineerd in de categorie Schoonheidsspecialiste van het Jaar: Jolanda Roekevisch van Total Beauty uit Laren en Karin Manders van Intense Skin and Body Improvement in Nistelrode.

In 2010 won ondermeer schoonheidsspecialiste en Pascaud depositair Evelien Leijten deze bijzondere vakprijs Schoonheidsspecialiste van het Jaar. Bekijk hieronder nog maar eens de film die wij met haar maakten bij de opening van haar prachtige nieuwe instituut in Chaam:

[media id=99 width=620 height=350]

De Beauty Award tilt het vak van professionele schoonheidsspecialisten en beauty salons naar een veel hoger niveau. De twee initiatiefnemers Beauty Trade & Exhibition Association en vakmagazine Kosmetiek willen met de Beauty Award de professionele schoonheidsbranche in Nederland verder upgraden alsmede professionaliseren richting de consument. De felbegeerde Beauty Awards (2e editie) zullen worden uitgereikt tijdens een spetterend finalefeest op zondagavond 27 maart 2011.

Meerdere nominatierondes

Alle deelnemers aan de Beauty Award 2011 zijn tijdens de eerste nominatieronde door de vakjury beoordeeld op verschillende aspecten, zoals business, pr &marketing, opleidingen, trainingen en vakinhoudelijke kennis. Tijdens de tweede ronde worden alle salons bezocht door een ‘Mystery Guest’, die hen onder meer zal toetsen op hun kwaliteit qua behandelingen, service, hygiëne en klantvriendelijkheid. De eindronde bestaat tot slot uit een persoonlijk interview met de verschillende vakjuryleden.


De genomineerden van de Beauty Award 2011 zijn als volgt:

Categorie Beauty Salon van het Jaar:

Categorie Schoonheidsspecialist van het Jaar:

Meestemmen voor Beauty Award Publieksprijs door iedereen mogelijk vanaf 10 januari 2011!

Vanaf 10 januari 2011 kan door iedereen mee gestemd worden via de website van de Beauty Award (www.beauty-award.nl). Dit jaar wordt voor het eerst een speciale publieksprijs uitgereikt. Een ieder die via deze website zijn of haar favoriete schoonheidsspecialist kiest, maakt kans op mooie prijzen, waaronder een VIP- arrangement voor de finaleavond van de Beauty Award op 27 maart 2011!

Lees ook