shop ILIA Liquid Powder Chromatic Eye Tint – vegan Corine’s favoriete vegan oogschaduw!  ‘Je brengt dit oogproduct aan als een crème, en het droogt in een oogwenk op als een poeder. Geen ophoping in de oogplooitjes!’ Bekijken Wie kent het van origine Duitse make-up budgetmerk Catrice niet? Te koop bij Kruidvat…. Onze stagiaire Debby was […]

03:24 - 02:02
luistertijd 03:24 - leestijd 02:02

Wie kent het van origine Duitse make-up budgetmerk Catrice niet? Te koop bij Kruidvat…. Onze stagiaire Debby was onlangs bij de presentatie van de restyling. Jaja, Catrice is in een nieuw jasje gestoken. 

Dit moderniseringsproces begon al twee jaar geleden, met de lakjes. De kleuren werden vernieuwd, de lakjes kregen spannende namen en de frissere verpakkingen. Er kwamen ook limited editions, en ze werden gewild! Jammer is wel dat Catrice bij deze moderniseringsslag ook niet meteen de textuur van de lakjes heeft verbeter: de lakken chippen snel en worden maar langzaam hard.

 Dit jaar zijn alle andere verpakkingen aan de beurt. Catrice presenteerde ons een overzicht van hun verbeterpunten:

Voor Catrice fans klinkt dit natuurlijk als muziek in de oren. De oogschaduws zitten inmiddels ook in nieuwe doosjes, gemaakt van zwaar perspex, waarvan Catrice hoopt dat het een luxere uitstraling heeft. De pr-mensen hoopten vurig dat ook wij vinden dat het op Shu Uemura lijktJ De Absolute Colour Mono Eye Shadow (€ 2,79) bestaan uit 32 nieuwe kleuren oogschaduw geïnspireerd op de internationale catwalk trends. Het valt op dat de oogschaduw van een zeer goede kwaliteit is. De texturen zijn ultrafijn, de pigmenten zijn diep van kleur. Prachtig! De oogschaduw is te verkrijgen in een matte, metallic en satijnen finish. De hippe kleurtjes zijn een leuke aanvulling in ieders ‘make-up stash’. Catrice komt ook met de Absolute Colour Duo Eye Shadow (€3,79). Deze doosjes bevatten 2 complimenterende kleuren oogschaduw en zijn te verkrijgen in 8 kleurcombinaties.

Nieuw  is ook de Catrice Eye Brow Set (€ 3,99). Een doosje met 2 kleuren wenkbrauwpoeder, een pincet, een borsteltje en een spiegeltje. Alles wat je nodig hebt om je wenkbrauwen bij te werken en daarom zeker de moeite waard. Catrice komt ook met een Smokey Eye set (€ 4,49) verkrijgbaar in 3 verschillende kleurcombinaties. Het doosje bevat in totaal 4 kleurtjes oogschaduw. Heel handig is dat een van de kleurtjes een crème oogschaduw is, zodat het aanbrengen van smokey eyes iets makkelijker wordt. Dit zijn 2 van mijn favoriete nieuwe producten van Catrice. Je hebt alles bij elkaar voor een mooie oogopslag zonder dat het je teveel geld kost.

Een duidelijke trend zijn wimpergroeimiddelen, zo ook bij Catrice. Catrice komt met het Catrice Lash Plus Intensive Lash Growth Serum (€ 4,99) in combinatie met Catrice Lash Growth Volume Mascara (€4,99). Op welke wijze de wimpers er van groeien? Het is de bedoeling dat het serum de haartjes langer in het haarzakje weet te houden, zodat ze minder snel uitvallen. Nu zegt dat natuurlijk nog niets over de groei van de wimpers: of ze langer of voller worden. Ze blijven dus wellicht langer zitten.

Breng het serum bij de wimperrand aan en draag de bijpassende mascara erover. Het serum kan ook ‘s nachts aangebracht worden. Ik ben heel erg nieuwsgierig naar deze producten, vooral naar de werking van het serum. Ik ga het serum daarom zeker ook zelf proberen.

 Alle producten zijn nu verkrijgbaar zijn bij Kruidvat, voor een prikkie.

Lees ook