shop Eucerin Sun Photoaging Control Fluid SPF50+ Eucerin Sun Fluid Anti-Age SPF 50+ beschermt tegen verbranden, ouderdomsvlekjes en droogtelijntjes Bekijken Mijn haar kan wel een nieuw styling product gebruiken. Het is in de zomer wat droger geworden door de zon en omdat ik het nu wat vaker föhn omdat het wat korter is als normaal (met allemaal […]

04:31 - 02:42
luistertijd 04:31 - leestijd 02:42

Mijn haar kan wel een nieuw styling product gebruiken. Het is in de zomer wat droger geworden door de zon en omdat ik het nu wat vaker föhn omdat het wat korter is als normaal (met allemaal laagjes).

Dit product is goed voor styling en op de verpakking van het product lees ik het volgende: Veelzijdige styler. Aanbrengen op vochtig haar voor een gezonde, zachte beweging. Niet uitspoelen. Met een föhn of natuurlijk laten drogen voor een zijdesoepele, prettig aanvoelende look. Of, op droog haar aanbrengen voor meer textuur en controle.

De lijst met ingrediënten is enorm, ik herken er slechts een paar (water, chloride, seed oil, jojoba). Het product is na opening 12 maanden houdbaar (dit kun je altijd terug zien aan het getal dat staat in de afbeelding van een crèmepotje).

Op de website van Sebastian lees ik verder nog dat het een ‘wearable styling treatment’ is waarbij actieve, botanische oliën de natuurlijke conditie van het haar herstellen, en een cocktail van beschermende ingrediënten stylinggemak bevordert en voor hernieuwde glans zorgt. Je gebruikt het als volgt: aanbrengen op vochtig haar met een föhn of natuurlijk laten drogen voor een zijdesoepele, prettig aanvoelende look.
Of op droog haar aanbrengen voor meer textuur en controle.

Ik ben bekend met shampoo van Sebastian professional, want heb ik bij mijn kapper gekocht om zo meer volume te creëren. Dit kan mijn haar wel gebruikten aangezien het glad en redelijk dun is, gelukkig heb ik wel veel haar.

Het gebruik:

De fles heeft een afsluitdop en een duwsysteem waardoor je handig een dot lotion eruit kunt drukken. Ik doe een beetje in mijn hand en verdeel dit over beide handen waarna ik het over mijn hele haar verdeel. Vooral in de punten en de bovenlaagjes van mijn haar wrijf ik het goed in. Vaak laat ik mijn haar gewoon opdrogen. Alleen nu mijn haar in veel laagjes is geknipt, zit het velen malen beter wanneer ik het föhn met een ronde borstel. Dit doe ik lang niet altijd, maar voor deze review wil ik het graag vastleggen met foto’s om te zien wat het resultaat wanneer ik style en föhn met dit product. Het stylen werkt gemakkelijk en goed hiermee. Mijn haar heeft ook duidelijk een mooiere glans met dit product dan normaal. Ik gebruik nooit een haarconditioner bij het wassen van mijn haar, aangezien dit glad/dun haar alleen maar futloos maakt. Wanneer je dit product in je haar doet, hoef je ook geen conditioner te gebruiken (dit vertelde mijn kapper en word bevestigd op de website).

Fleur concludeert:

Ik was mijn haar meestal om de drie dagen. Als ik het föhn, blijft het ongeveer drie dagen goed zitten. Op de website en op het product staat dat je het kunt aanbrengen op droog haar om textuur en controle te creëren. Dit kun je dus ook doen wanneer je haar na twee dagen zijn volume en vorm heeft verloren. Ik vind het resultaat erg mooi. De geur van het product is ook heel erg fijn. Het heeft een frisse geur en het ruikt net alsof je bij de kapper vandaan komt!

‘Het is makkelijk in gebruik, en wie houdt er niet van een conditioner en styler ineen?

Producten van Sebastian professional zijn niet goedkoop maar ook zeker niet te duur naar mijn mening. Het zijn tenslotte professionele haarproducten. Op de website van het merk vind je een salon locator. Check wel de prijzen, want het merk wordt ook in online shops aangeboden voor soms wel 5 euro minder (variërend van 27 tot 23 euro dus).

Als ik een cijfer zou moeten geven tussen de 0 en een 10, dan krijgt het van mij een wel verdiende 9. Dit omdat het heel prettig en gemakkelijk is gebruik in. Wie houdt er nu niet van een leave-in-conditioner die ook nog eens goed werkt als stylingproduct bij het gebruik van styling apparaten als föhn en stijltangen of zelfs gewoon op droog haar!

Lees ook:

Lees ook