shop Davines More Inside Texture This Is An Invisible Serum voor je haar Davines More Inside Texture This Is An Invisible Serum is een prachtig finishing product voor natuurlijk krullend haar. Bekijken De inkomsten dalen, zo maakt CosmeticsDesign.com vandaag bekend. Werd er in 2009 nog ruim 15 miljard euro omgezet, de verwachtingen volgens Datamonitor zijn […]

01:04 - 00:38
luistertijd 01:04 - leestijd 00:38

De inkomsten dalen, zo maakt CosmeticsDesign.com vandaag bekend. Werd er in 2009 nog ruim 15 miljard euro omgezet, de verwachtingen volgens Datamonitor zijn dat tot en met 2014 zijn hoogstens een groei met 2% gerealiseerd zal worden in West-Europa.
De reden hiervoor is dat vrouwen en masse de natuurlijke look  omarmen: het haar gewoon in haar natuurlijke valling laten zien zonder zichtbare volumes er in te willen maken. Dit geeft de verkoop van producten als haarspray, gels en mousses een knauw.

Toch blijven de trendanalisten optimistisch al was het maar omdat de haartrends de mode volgen en het zo maar kan gebeuren dat over twee jaar de gecoiffeerde kapsels weer in de mode komen.

De naturel look past ook bij de toegenomen belangstelling voor biologische cosmetica , op basis van planten en biologische teelt.

Lees ook:

Lees ook