Droge huid Gezicht Make-up Rimpels en slapte Teint Zon

Zomerplan voor je huid: gevoed, verstevigd, gladgemaakt en gekleurd!

Dr.Hauschka Summer impressions cold breezeJe hoeft echt niet lang in de zon te zitten om een mooie zomerse teint te krijgen en te houden. Verzorg je huid goed met de juiste producten en een mooi kleurtje: dan krijg je veel teint en glow voor weinig moeite!

Begin met vocht!

Een krachtig hydraterende creme houdt je huid soepel en zacht en geeft een prachtige glow waardoor je teint nog Skin Energizerstralender wordt. Hydraterende cremes vind je in alle soorten en prijzen en bij alle merken. Wij vallen voor Hydra Life van Christian Dior, waarin de inmiddels beroemde technologie van Aquaporine stimulatie is verwerkt. We hebben jullie daar veel over verteld in het minimagazine van Eucerin, dat daarop ook een hele lijn heeft afgestemd. Hydra Life biedt voor elk huidtype de geschikte creme, plus een extra skin energizing serum. Prijzen vanaf 40 euro, voor de gekleurde dagcreme

?
BIOTHERM_AGE_FITNESS_pub

Verstevig!

Onder invloed van uv-straling verslapt je huid ook langzaam maar zeker, samen met de genetische klok die doortikt. UV-straling tast de elastische vezels aan. Een beetje versteviging kan daarom geen kwaad. Biotherm heeft een volumegevende creme en een verstevigend serum die Age Fitness Elastic is genoemd. Biotherm claimt iets met het vormgeheugen van de huid te kunnen doen. Het zou gebaseerd zijn op een Nasa technologie. Het merk beroept zich op stoffen uit olijf die oleuropein en tyrosol worden genoemd. Men heeft een testmethode die 3D Dynaskin wordt genoemd waarmee kan worden gezien dat bescherming tegen huidvervorming kan worden verkregen: -31% na 40 minuten. Hoe lang dit aanhoudt, wordt niet verteld helaas. De handige 2- in – 1 creme + serum kost 56 euro, voor 30 ml pompje. beautician secret

Interessant en heel betaalbaar is Beautician’s Secret Deep Wrinkle Repair uit de apotheek van onze expert Anne Andela met krachtige antioxidant doseringen uit A (retinol), C en E en groene thee om de huid te verstevigen en de teint op te frissen (30 ml, 24,95). Eenvoudig online te bestellen.

 Voedt!

Verzacht je huid extra in de droge zomermaanden met een mooi masker. Guerlain biedt de luxe hiertoe bij uitstek! In de Success Future serie zit een roll-on masker waarin3PRODUCTS extracten uit hars zijn opgenomen die een opspannend effect hebben. In het masker zitten ook stoffen die de huid onmiddellijk stralen maken, net wat je wilt als je al een mooie teint hebt. De textuur van het masker is aangenaam soepel en geeft een fris effect. De roller maakt het aanbrengen extra gemakkelijk. Huidverzorgingsproducten van Guerlain hebben een luxe uitstraling maar ook een prachtig effect op de huid, zo weten wij uit jarenlange ervaring met de producten. Het luxe gevoel kost 76 euro voor 60 ml.

393929_idealist_reveal_PacRefl_S09_v6.psdPeel je huid!

Om de teint nog voller van kleur te maken, de droge huidcelletjes te verwijderen waardoor de zachtheid terugkeert. Hoe zachter je huid is, hoe mooier make-up ook blijft zitten.  Estee Lauder heeft de Idealist Dual Action Refinishing Treatment. Het is een niet irriterende behandeling die qua resultaat gelijkstaat aan een 30% glycolpeeling aldus het merk. Het product in handige tube bestaat uit stoffen die een warmte effect bewerkstelligen op de huid waardoor talg en huidschilfers ook makkelijker uit de porien komen, ragfijne bolletjes zorgen voor verwijdering en ondertussen daalt in de porie langs de wandjes ook nog een cocktail van huidversterkend glucosamine af in combinatie met salicylzuur zuur. De stoffen zorgen samen voor een boost van de celvernieuwing in de huid. 56 euro.   pascaud salicylic exfoliatorVoor bijna de helft heb je een heel goede exfoliator van Pascaud: Pascaud Salicylic Exfoliator (€ 33,50) met 2% salicylzuur en fijne scrubdeeltjes die eveneens de porie diep schoonmaakt en het huidoppervlak glad maakt. Te koop via de webshop.

 Love your teint, hou ‘em vast!

Met L’Oreal Sublime Bronze Face: een zelfbruinende creme voor je gezicht die je kleurtje op niveau houdt. Er zitten ook l oreal sublime bronzefruitzuren in waardoor je teint niet vlekkerig wordt. Echte hydraterende werkstoffen zorgen voor een soepele huid. Vul je zonnige kleur aan met een mooi bronzing powder. En wil je liever geen selftan product, probeer dan eens de gelcreme van Guerlain met spf 10.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.