Jolanda is er dol op, lees waarom

02:29 - 01:29
luistertijd 02:29 - leestijd 01:29

Guerlain KissKiss Strasse rouge BroderieKissKiss Guerlain

 

‘Guerlain is voor mij synoniem aan de Mètèorites en het heerlijke parfum Samara. Lipsticks had ik er nog nooit van geprobeerd, wat heerlijk dus om dat nu eenst te testen. De KissKiss lipstick ziet er prachtig uit, zilverkleurig en vierkant in plaats van rond, wat toch een gangbare vorm is voor lipsticks. De lipstick opent makkelijk en draait ook moeiteloos op.

 

Aanvankelijk vond ik de kleur aan de felle kant, maar hoe zonniger het buiten wordt, hoe sterker ook mijn kleurbeleving. De nummer 321 is een heldere fuchsia kleur met een zweem blauw. Een prachtige eerste indruk!

 

Blauw wordt in lipsticks verwerkt voor de koele kleurtypes. Vaak is rood toch een tikje oranje en dat kan een koel kleurtype doen verwelken. Oranje is voor de warme kleurtypes waar het juist fantastisch bij staat.

 

Dankzij de lipgloss generatie, die nu volwassen worden, heb ik het idee dat de lipsticks beter smaken. Dat kan nog wel eens te zoet zijn (Fristie bah!) of citrusachtig en dat laatste vind ik wel lekker. Guerlain heeft dat prima aangepakt: de smaak van deze lipstick is geweldig fris en fruitig als een zuurtje!’

 

‘Ik ben zelfs naar de parfumerie gegaan om nóg een lipstick te kopen!’

Jolanda (43) concludeert:

‘De Broderie bevat veel microglitters (het heet niet voor niets ‘strass’)  en dat voel je lichtjes bij het opbrengen. Vanaf het begin stift de lipstick prima, zelfs extra instiften is niet nodig. Normaal gesproken vind ik het nadeel van glitters in make-up dat na een poosje je gehele gezicht er mee bedekt wordt. Deze Rouge Broderie met microglitters blijft netjes op de lippen.

 

Eèn keer stiften geeft een natuurlijke kleur en glans. Met een tweede laagje wordt de kleur intenser. Dat vond ik wat te fel en heb het meestal bij een swatch Guerlain KissKiss Jolandaenkel laagje gehouden. De houdbaarheid op de lippen wordt aanzienlijk langer met een primer of een lippotlood.

 

Het verzorgde (gehydrateerde) gevoel blijft lang aan en ik heb overdag geen behoefte om extra te stiften met een Labellootje. Sterker nog: ik ben naar parfumerie Mooi in Naaldwijk gegaan en heb daar de Rose Strass 361 plus een lippotlood gekocht. Ik ben zeer gecharmeerd door de smakelijke, makkelijk smeerbare, kleurrijke en verzorgende lipsticks van Guerlain!’

 

 

Lees ook