Door wat rond te surfen op beautysites, maar ook af en toe eens een goede make-up presentatie bij te wonen, leer je ook als beautyjournalist nog altijd bij.

01:30 - 00:54
luistertijd 01:30 - leestijd 00:54

Door wat rond te surfen op beautysites, maar ook af en toe eens een goede make-up presentatie bij te wonen, leer je ook als beautyjournalist nog altijd bij. Lees verder wat ik ontdekte!

 

Tijdens de presentatie van visagist Blair Patterson (waarover we ook nog een film maakten!) leerde ik hoe je met concealer je oogschaduw een prachtige smokey eye look kan geven. Vooral hun prachtige nieuwe pigmenten verwerkt in de oogschaduws leenden zich hier geweldig voor. Het was nooit in me op gekomen. Oogschaduw opdoen met een smokey eye kwastje en dan naar boven toe blenden met concealer voor een mooie waas. Just love it, want het werkt.

Op de site Bellasugar.com leerde ik heel snel hoe je je foundation een meer dewy look kan geven op je gezicht. Pomp wat foundation in je handpalm en bespray het vervolgens met een gezichtslotion – let op, geen cleanser!, maar een gewone hydratant. Ze wordt de foundation vochtiger en kun je het mooi dun uitsmeren over de huid.

Bekijk hier ook de film met Blair Patterson voor Estee Lauder, van BeautyJournaal:

[media id=97 width=620 height=350] ©BeautyJournaal.

Wat is jouw ijzersterke make-up tip? Deel hem met ons!

Lees ook