Bobbi Brown maakt niet alleen mooie make-up producten, deze zomer is er ook een heerlijke beach lijn uitgebracht.

01:27 - 00:52
luistertijd 01:27 - leestijd 00:52

Bobbi Brown maakt niet alleen mooie make-up producten, deze zomer is er ook een heerlijke beach lijn uitgebracht. Lichaamsverzorging met een heerlijke sprankelende tropische geur.

beach Fragrance
Het ultieme strandgevoel en de zwoele geur van de zomer komen samen in Bobbi Brown’s beach Fragrance. Het boeket heeft een lichte jasmijn geur met wat ozon, wat het gevoel van de zee moet weergeven. Wij vinden het een vrolijke, warme geur die absoluut bij een warme zomer pas!

beach Body Oil
De lichaamsolie van Bobbi Brown geeft je huid glans en de beach Fragrance geur. Het body product bevat vier essentiële oliën van olijven, sesam, avocado en jojoba plus vitamine E en C zorgen voor een verzachtende verzorging.

beach Body Lotion
De luchtige body moisturizer met aloë vera extracten en verschillende oliën van olijven, jojoba en zonnebloemen. Groene thee en vitamine E zorgen voor een antioxidante bescherming. De lotion is licht getint met de beach Fragrance.

Naast de bovenstaande producten heeft Bobbi Brown een Shower Gel en Body Scrub in haar beach huidverzorgingcollectie. De producten zijn te koop bij de BB counters in de Bijenkorf. Het is een limited collection.

Lees ook:

Lees ook