Argireline® Klinisch bewezen dat het in een 10% concentratie na 30 dagen de diepte van rimpels tot 30% vermindert (International Journal of Cosmetic Science, Vol.

01:27 - 00:52
luistertijd 01:27 - leestijd 00:52

 Argireline®

Klinisch bewezen dat het in een 10% concentratie na 30 dagen de diepte van rimpels tot 30% vermindert (International Journal of Cosmetic Science, Vol. 24, nr. 5, p. 303, oktober 2002). De peptide ontspant het huidoppervlak. Crease ease gel bevat 15% argireline en crease ease emulsie 10%.

Matrixyl 3000™

Een van de meest onderzochte anti-age ingrediënten waarvan wordt gezegd dat het even effectief is als retinol in een medische dosis. Spoort de fibroblasten aan nieuw collageen te maken en stimuleert reparatie van de dermale matrix.

Myoxinol®

Plantaardige peptide die vertragend werkt op het celverouderingsproces. Daarnaast ontspant het de huidoppervlakte waardoor het gelaat uitgeruster oogt.

Ameliox®

Reageert met de vrije suikers in de opperhuid, waardoor aanhechting van de suikers aan de collageenvezels voorkomen wordt. Zo blijven de vezels zacht en veerkrachtig. Ameliox versterkt de werking van argireline.

Pepha®-tight

Natuurzuiver alg-extract gemixt met polysacchariden. Verstevigt en verstrakt de huid onmiddellijk en zorgt tegelijkertijd voor een lange termijn effect door de vorming van collageen-1 te verhogen, beschadigde collageenvezels te herstellen, te beschermen tegen oxidatie en de aanmaak van collageen door de huid zelf te stimuleren.

Ga naar het mini magazine van EmerginC en lees meer over dit bijzondere merk, nieuw in Nederland. Schrijf je in voor de mail en winactie en maak kans op een mooi pakket. Of bestel gewoon een van de bijzondere producten, met maar liefst 30% korting!

Lees ook