shop MAC Strobe Cream Highlighter Deze cream highlighter is ideaal om de vale teint een frisse oppepper te geven, als dus make-up artist Lydia le Loux. Zij gebruikt hem al vele jaren! Bekijken Vergeet het postorderen maar en wekenlang wachten op je pakketje uit Amerika, hier is nu zo’n merk dat je gewoon dichtbij huis […]

00:48 - 00:29
luistertijd 00:48 - leestijd 00:29

Vergeet het postorderen maar en wekenlang wachten op je pakketje uit Amerika, hier is nu zo’n merk dat je gewoon dichtbij huis kan kopen, waarin de nieuwste generatie peptiden zit, de hoogst werkzame percentages anti-oxidanten, de belangrijkste botanische extracten van dit moment, geen parabenen en kleurstoffen, geen parfumstoffen, luchtdichtverpakt, noem het rijtje maar op….

En omdat we je het heel graag willen laten uitproberen, worden er nu riante pakketten ter waarde van 130 euro gratis weggegeven. Ga naar het mini-magazine dat de gehele maand mei online te vinden is via BeautyJournaal, in de caroussel rechts: klik daar op de covers, of ga rechtstreeks naar het mag van EmerginC. Lees daar alles over dit nieuwe merk.

We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!

Lees ook