Marketingtrends Zakenpraat

PR bureau SO Pr opent vestiging in Los Angeles met Touriya Haoud

so prHet bedrijf, dat de naam So PR LA draagt, zal een afspiegeling zijn van Nederlandse concept, waarbij een duidelijke brug geslagen zal worden tussen Europa en de V.S. De reden voor het drietal om doelbewust voor Los Angeles te kiezen is, buiten het feit dat Touriya Vaughan -Haoud daar sinds haar huwelijk met de Amerikaanse acteur Greg Vaughan woonachtig is, volgens Willekes & Schoonenberg een ‘logische stap’:

“ Voor Europese merken is Los Angeles de stad waar ‘stijliconen’ geboren worden. Wanneer een grote ster met jouw merk gespot wordt, stijgt de populariteit van zo’n merk razendsnel en wereldwijd. Daarnaast vinden er in L.A. veel int­ernationale producties plaats. Andersom huist er in Los Angeles een enorme mode & lifestyle industrie, die er veel interesse in heeft om de Europese markt te veroveren. Kortom: een geweldige match.”

 Overigens zal So PR LA zich op de complete V.S. richten en dus ook de vanuit New York opererende media voorzien van informatie en producten.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

2 reacties

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.