shop Guerlain Mon Guerlain eau de parfum Mon Guerlain is het állerlekkerste poederachtige parfum van dit moment. Favoriet bij jonge vrouwen en we vertellen waarom…chic, eigenzinnig, zacht. Het komt zalig door de warmte van je huid tot leven. Bekijken Het bedrijf, dat de naam So PR LA draagt, zal een afspiegeling zijn van Nederlandse concept, […]

01:05 - 00:39
luistertijd 01:05 - leestijd 00:39

shop

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Samengesteld door huidarts Francis Wu voor de meest gevoelige huid. Met 100% milde, natuurlijke stoffen.

Het bedrijf, dat de naam So PR LA draagt, zal een afspiegeling zijn van Nederlandse concept, waarbij een duidelijke brug geslagen zal worden tussen Europa en de V.S. De reden voor het drietal om doelbewust voor Los Angeles te kiezen is, buiten het feit dat Touriya Vaughan -Haoud daar sinds haar huwelijk met de Amerikaanse acteur Greg Vaughan woonachtig is, volgens Willekes & Schoonenberg een ‘logische stap’:

“ Voor Europese merken is Los Angeles de stad waar ‘stijliconen’ geboren worden. Wanneer een grote ster met jouw merk gespot wordt, stijgt de populariteit van zo’n merk razendsnel en wereldwijd. Daarnaast vinden er in L.A. veel int­ernationale producties plaats. Andersom huist er in Los Angeles een enorme mode & lifestyle industrie, die er veel interesse in heeft om de Europese markt te veroveren. Kortom: een geweldige match.”

 Overigens zal So PR LA zich op de complete V.S. richten en dus ook de vanuit New York opererende media voorzien van informatie en producten.

Lees ook