shop Avène Tinted Mineral Fluid gekleurde zonnebrandcrème spf 50 Deze gekleurde zonnebrandcrème spf 50 is ideaal als je je gezicht optimaal wil beschermen in de zon, maar ook graag iets van een make-upje draagt. Bevat alleen minerale filters. Bekijken De nieuwe collectie is onderweg. Gevuld met nieuwe zomergeuren, staan de sunshine cuties binnenkort weer in […]

01:06 - 00:39
luistertijd 01:06 - leestijd 00:39

De nieuwe collectie is onderweg. Gevuld met nieuwe zomergeuren, staan de sunshine cuties binnenkort weer in de winkel. Dit keer hebben de schattige meisjes hun bikini aangetrokken en zijn helemaal klaar voor de zomer. De namen zijn hetzelfde, ze hebben alleen een nieuwe outfit aangetrokken en ook een nieuwe geur.

Love ruikt naar een fruitig boeket bloemen, Lil’Angel naar citrus en vanille, Music draagt een sensueel boeket bloemen, de schattige Baby een bloemenboeket vol met dauw en G een romige muskus geur. Een must voor de verzamelaar! Voor wie ze niet kent: jonge meisjes houden van mierzoete geurtjes, en daarin voldoet Harajuku dan ook ruimschoots. Ze zijn in gelimiteerde oplage verkrijgbaar. Wees er dus snel bij om jouw favoriete sunshine cutie te bemachtigen of ehm….voor je dochter natuurlijk! Vanaf half april in de winkel voor € 19,95 per girl (10 ml.)

(Femke Huter/BeautyJournaal)

Lees ook:

Lees ook