Make-up Nagels Zakenpraat

Straks Alice in Wonderland lakjes zonder de film?

Als je alleen al deze trailer bekijkt, heb je heel veel zin om ook naar de film te gaan, maar het is dus mogelijk dat je daar nog maanden op moet wachten in ons land. Recent berichten wij al dat O.P.I. nagellak en Urban Decay make-up een erg leuke gadget make-updoos gaat uitbrengen. De lakjes zouden vanaf 11 maart al in de winkels liggen. We zijn benieuwd of dit plan gehandhaafd blijft.

Lees ook:

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen