Bij toeval ontdekten we dat een winnares van een Bobbi Brown make-over van BeautyJournaal zo blij was, dat ze er spontaan een filmpje van maakte.

02:43 - 01:38
luistertijd 02:43 - leestijd 01:38

Bij toeval ontdekten we dat een winnares van een Bobbi Brown make-over van BeautyJournaal zo blij was, dat ze er spontaan een filmpje van maakte. Check it out!Kitty mailde ons later nog:

‘Ik was echt zeer verrast dat ik werd opgebeld door een visagist van Bobbi Brown. Ik moest echt even vragen of ze wilde herhalen wie ze was! Ik win namelijk echt nooit iets en was dus ontzettend blij. Ik heb de make-over gehad bij het bijenkorf filiaal in Rotterdam.

Samen met de visagist van Bobbi Brown heb ik een soort stappenplan doorgelopen. Van de huid verzorging tot de make-up. Deze heb ik ook mee naar huis kunnen  nemen. Ik mocht zelf kiezen welke oogschaduw ik wou. En ik heb gekozen voor een palette met grijze “smokey” kleuren. De ene kant van mijn gezicht deed de visagist en de andere kant moest ik zelf doen. Zo kon ik goed zelf de technieken oefenen en kon ze “bijsturen”waar het nodig was. Ik heb veel geleerd over het gebruik van kleuren. Zo heb ik geleerd dat je voor een complete look wel veel kleuren moet gebruiken. Zo heb ik voor mijn ogen wel zes schaduwen gebruikt! Maar op die manier ontstond er wel een soort 3D effect. Verder heb ik geleerd dat je ook bij blushes meerder kleuren kan gebruiken. Dit doe ik nu zelf thuis ook. En het bevalt goed zo krijg je opeens veel combinaties en is die oude blush toch zo gek nog niet! Het zijn toch dingen waar je zelf niet snel op komt maar die wel veel verschil maken. Het handige aan het stappenplan was dat ze er op geschreven heeft wat ze precies gebruikt heeft. Ik heb later dus zelf nog wat producten kunnen kopen. Ik heb de Lipstick (Sandwash Pink),Rich Color Gloss (Tutu), eyeliner (Granite Ink) en Concealer Stick (Porcelain) die ze op mij heeft gebruikt. Ik ben zeer tevreden over de producten! Alleen droogt de lipstick mijn lippen wel een beetje uit. Maar goed met een balsem er onder is er niets aan de hand.

Ik wil Beautyjournaal bedanken voor de te gekke dag. En ik hoop dat ze nog lang leuke artikelen kunnen schrijven en prijzen kunnen weggeven aan andere lezers!’

Ze noemt zichzelf Kittemans en houdt er ook een blog over haar favoriete make-upmerken op na.  

 

(klik op de foto voor vergroting)

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:

Lees ook