Mannen Marketingtrends Natuurlijk 100% Parfum Vrouwen Zakenpraat

EOS het eerste klimaatneutrale parfum is een feit

EOSHet Amerikaanse biochemische bedrijf Blue Marble Energy in Seattle heeft in samenwerking met Sweet Anthem Perfumery een parfumlijn ontwikkeld die volledig klimaat neutraal is. De lijn heeft de naam EOS meegekregen, vernoemd naar een Griekse godin. De geuren is er voor vrouwen en voor mannen bevat totaal geen petrochemische stoffen meer. De gebruikelijke synthetische stoffen zijn vervangen door stoffen die zijn overgebleven uit bier brouwen en samengevoegd met parfumstoffen die uit biologische teelt of uit de wildernis zijn gekomen.

Lees ook:

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen