Het Amerikaanse biochemische bedrijf Blue Marble Energy in Seattle heeft in samenwerking met Sweet Anthem Perfumery een parfumlijn ontwikkeld die volledig klimaat neutraal is. De lijn heeft de naam EOS meegekregen, vernoemd naar een Griekse godin. De geuren is er voor vrouwen en voor mannen bevat totaal geen petrochemische stoffen meer. De gebruikelijke synthetische stoffen […]

00:51 - 00:30
luistertijd 00:51 - leestijd 00:30

Het Amerikaanse biochemische bedrijf Blue Marble Energy in Seattle heeft in samenwerking met Sweet Anthem Perfumery een parfumlijn ontwikkeld die volledig klimaat neutraal is. De lijn heeft de naam EOS meegekregen, vernoemd naar een Griekse godin. De geuren is er voor vrouwen en voor mannen bevat totaal geen petrochemische stoffen meer. De gebruikelijke synthetische stoffen zijn vervangen door stoffen die zijn overgebleven uit bier brouwen en samengevoegd met parfumstoffen die uit biologische teelt of uit de wildernis zijn gekomen.

Lees ook:

Lees ook