Cosmeticaclaims Gezicht Marketingtrends Rimpels en slapte Schone huid Zakenpraat

Goud is a girls best friend…..

Het is goud wat er blinktVolgens menige oude cultuur en moderne alternatieve genezers, die hun kennis weer baseren op informatie uit overlevering van oude culturen, heeft goud een krachtige bio-energetische werking, wat vrij vertaald zoveel betekent als dat het de energiehuishouding weer in balans kan brengen. Alles op Aarde heeft een energie / een trilling, dat is een natuurkundig verschijnsel en is zoals het is, maar alternatieve genezers proberen vooral ook op die onzichtbare energiestromen in te grijpen en zo weer in balans te brengen uit balans was (en dat kan van alles zijn – eigenlijk alles zelfs…). Maar men hangt er meer fijne eigenschappen aan vast. Goud zou kunnen reinigen – wat daar dan ook onder zou mogen verstaan worden. Om je weer even terug op Aarde te brengen, vertellen we je ook dat het gebruik van goud (in de vorm van zouten of fermenten) verboden is in Europa in cosmetica, maar colloidal goud, ofwel vloeibaar goud, mag wel. 

 

HR Gold Future

 La Prairie Gold Illusion Line Filler

 

Helena Rubinstein kwam enkele jaren geleden al met een goudcreme uit en hing daar spannende Chinese gezondheidstheorieen aan vast. Maar Gold Future gaf vooral ook het uiterlijk van de huid een fijn gloedvol aanzien. Dat is ook een van de voornaamste redenen om goudstof te gebruiken in cosmetica. La Prairie heeft ook een lijn rondom goud opgebouwd. Het nieuwste product heet Cellular Treatment Gold Illusion Line Filler (het woord illusion is veelzeggend in deze naam), maar ook hier mag het duidelijk zijn: met dat snufje goud erin gaat je huid ongelofelijk stralen (€ 126,-). Speciale vochtreservoirs in het product nemen het huidopvullende effect voor rekening. Dit product is een aanvulling op het al eerder uitgebrachte uberluxe Pure Gold Serum met 24 K goud erin (het kwam ook met een slotje en een sleutel!).

Lookx Crystal MaskCosmeticamerk Lookx bracht onlangs het gezichtsmasker Crystal Mask (€ 52,-) uit die de huid weer een stralend aanzien moet geven, met dank aan zeer fijn gemalen bergkristallen een stof die het merk de Aura 28 Bio Golden peptide noemt die ook de energiebalans tussen de cellen weer moet kunnen herstellen. Dit alles zou ertoe moeten kunnen leiden dat de collageenproductie met maar liefst 153% zou toenemen. Daar word je stil van, niet? Jammer genoeg was men wel vergeten het testbewijs bij het persbericht te doen, om deze goede werking te kunnen bekrachtigen met bewijsvoering.

Is al deze bling in a jar niet een beetje veel van het goede in magere tijden? Nee, juist niet, zo zeggen trendwatchers. Juist nu is er niets heerlijkers dan een betaalbare droom te kunnen kopen.

Lees ook:

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

4 reacties

  • hello girls! I live in Amman for last 6 months and I am coming to Amsterdam on 23 of march, I will bring fresh pure dead sea mud which contains of 26 minerals and clean your skin more than any peeling, if anybody is interested please mail me on magdalena.kulik@gmail.com

  • @marty guerlain heeft prachtige producten op dat gebied ja. ik heb toevallig vandaar voor het eerst teint d’ailleurs een tinted moisturizer gebruikt. geeft een prachtige zachtbruine gloed aan de huid. geniet bij de gedachte dat hij straks mee gaat op vakantie met de zongekuste teint nog mooier gaat maken.

  • Guerlain heeft nu ook een make-up basis, gel met gouddeeltjes erin verwerkt.
    Ik gebruik hem al een tijdje met veel plezier.
    Guerlain essence d’eclát á l’or pur, heet het.

  • Guerlain heeft zo’n jaar of twintig geleden ook een gel op de markt gebracht met gouddeeltjes erin. ( Ik weet de naam niet meer! ) Het zou ontstekingsremmend en verlichtend werken bij gevoelige huidtypes…als een soort van SOS produkt. Ik heb het destijds een hele tijd gebruikt en het is mij altijd erg goed bevallen. Later hebben ze het helaas uit het assortiment gehaald…

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen