shop La Roche-Posay Anthelios Mineral One spf 50 La Roche-Posay Anthelios Mineral One spf 50 bevat alleen titaandioxide en kleurpigmentjes. Heerlijk als dagbescherming en make-up. In 5 kleuren. Bekijken Tijdens een internationale pressconferentie maakte de ceo duidelijk dat er voor dit nieuwe jaar 40 nieuwe winkelopeningen gepland staan door heel Europa heen, en met speciale focus […]

01:30 - 00:53
luistertijd 01:30 - leestijd 00:53

Tijdens een internationale pressconferentie maakte de ceo duidelijk dat er voor dit nieuwe jaar 40 nieuwe winkelopeningen gepland staan door heel Europa heen, en met speciale focus op Polen en Italie. Tegelijkertijd zal het aanbod van producten binnen het huismerk toenemen, net zoals de luxe merken meer aandacht zullen gaan krijgen, speciaal in het parfumsegment. Pogingen om zichzelf nog meer te kunnen gaan onderscheiden in de overvolle markt, zo wordt duidelijk gemaakt.

Ook zal het assortiment lichaamsverzorging worden uitgebreid, als een poging om nieuwe consumenten aan te trekken. Het decoratieve segment wordt ook een belangrijker speerpunt.

Spanje en Portugal worden als zeer tegenvallende markten aangestipt, net zoals de Baltische Staten en Hongarije. Hoewel de totale verkopen nog redelijk waren (groei 1.2%), was dit vooral te danken aan nieuwe winkelopeningen en de investering in het Kroatische parfumbedrijf iRis. Er werd aangegeven dat een aantal zeer slecht draaiende winkels gesloten zullen worden. 

Kreke besloot: “However, we still feel a sense of pride that we have managed to achieve our goals despite the unfavourable economic climate and defend our position against so many competitors.”

We zullen van de week nog een reactie vragen van Douglas in Nederland.

Lees ook:

Lees ook