shop Dior Backstage Face & Body Foundation Harriet vindt hem top! ‘Het is een lang houdbare foundation die je zelf kunt opbouwen van lichte tot volle dekking, door meerdere laagjes aan te brengen. De laagjes worden niet cakey, en de foundation houdt de hele dag lang, ook tijdens het sporten!’ Bekijken Afgelopen zomer kwam make-upmerk […]

02:20 - 01:24
luistertijd 02:20 - leestijd 01:24

Afgelopen zomer kwam make-upmerk MAC al met een bijzondere wanna-have collectie vol sprankelende kleurtjes die een eerbetoon zijn aan de dromen van Alice. Rond de première van de film, naar verwachting dit jaar, zullen de Amerikaanse make-upmerken Urban Decay en O.P.I. een fabelachtig setje met kleuren voor het gezicht en de nagels uitbrengen, zo meldt WWD.com deze week.

Het wordt een sprookjesdoos met pop-ups van Alice in het bos tussen groteske paddenstoelen. Er zit een lade in met kleurtjes make-up en nagellak in vrolijke tropische- en pasteltinten. De doos zal de naam Book of Shadows krijgen en gaat in een limited edition circa 52 US dollar kosten. O.P.I. levert er vier nagellakken bij met de veelzeggende namen als Absolutely Alice, Thanks So Muchness, Off With Her Red en Mad as a Hatter, geïnspireerd op de karakters in de film. In kleuren blauw, rood, paars en zwart met glitters.

Wereldwijd zijn er niet alleen heel veel fans van het sprookje Alice in Wonderland maar ook van de nagellakken van O.P.I.. Eigenaresse Suzi Weiss Fishman is dolgelukkig en ze hoopt dat de lakjes eraan mee helpen om fans nog wat dichter bij de favoriete karakters in de film te kunnen brengen.

Johanna Mooney, directeur gezondheid en beauty bij Disney Consumer Products hoopt dat de hippe producten helpen de buzz rond de film nog meer te vergroten. De make-up is vanaf 5 maart o.a. bij Sephora en Macy’s in Amerika verkrijgbaar en wellicht dan ook al heel snel voor verzamelaars op eBay te vinden.

O.P.I. in Nederland meldt ons vandaag dat de lakjes in ieder geval ook in Nederland te koop zullen zijn, vanaf 11 maart voor € 13,95. Wie het goedkoper zoekt, moet op eBay gaan snuffelen, want we horen van lezeressen dat de lakjes daar door internationale groothandels voor minder dan de helft van de prijs worden verkocht.

Overigens komt het glittersteentjes sierradenmerk Swarovski ook met een speciale Alice in Wonderland lijn!

Lees ook:

Lees ook