shop Dokter’s favoriet! Alhydran littekencreme met Aloë Vera (ook met spf 30) Alhydran crème helpt bij herstel van beschadigde huid door een wond, bestraling, eczeem… Bekijken Onze lezeressen zijn zeer openhartig, ze vertellen ons hartverwarmende verhalen over hun huidverzorging, maar ook soms heel emotionele verhalen over de problemen die ze kunnen ondervinden. Het liefst zouden […]

01:16 - 00:45
luistertijd 01:16 - leestijd 00:45

Onze lezeressen zijn zeer openhartig, ze vertellen ons hartverwarmende verhalen over hun huidverzorging, maar ook soms heel emotionele verhalen over de problemen die ze kunnen ondervinden. Het liefst zouden we jullie allemaal elke dag van gratis cadeaus voorzien om je velletje in conditie te houden!

Daarom zijn betaalbare tips ook nooit weg. Zoals over de Nivea Sensitive Body Lotion die de gevoelige huid hydrateert en kalmeert. Niet geschikt voor de echte eczematische probleemhuid, maar vooral voor vrouwen die periodiek het gevoel hebben dat de huid wat trekt. Want, zo zegt Nivea: meer mensen denken dat ze een overgevoelige huid hebben, dan dat dat in werkelijkheid zo is. Wij kunnen dit niet bevestigen, we horen immers  van huidartsen dat overgevoeligheden van de huid zeker toenemen. Direct oorzakelijke verbanden zijn nog niet altijd uitgekristalliseerd, maar aandacht is er zeker voor.

Anyway, Nivea Sensitive Body Lotion kost 6,99 voor 400 ml. Smeren maar!

Lees ook:

La Roche Posay Lipikar voor de extreem droge (kinder) huid

Op BeautyJournaal TV; speciale workshops voor kinderen met eczeem

De claims van wonderolie Bio Oil zijn niet zo onterecht, stelt chemicus Johann Wiechers

Ook bij Etos is het voordelig shoppen.

 

Lees ook