Pascaud Cell-Extra, voor de zonbeschadigde huid Dit huidsupplement is bedoeld om de gevolgen van huidschade door uv-straling te verminderen.

03:14 - 01:56
luistertijd 03:14 - leestijd 01:56

Pascaud Cell-Extra, voor de zonbeschadigde huid

Dit huidsupplement is bedoeld om de gevolgen van huidschade door uv-straling te verminderen. Het is rijk aan anti-oxidanten zoals groene thee, pycnogenol, zinkvaren, selenium, vitamine C en E. Het biedt extra bescherming tegen inwerking van uv-straling en belooft de huid elastisch te houden. Pascaud zegt over de ingrediënten: ‘Camellia sinensis extract (groene thee): Bij 40 vrouwen met tekenen van huidveroudering veroorzaakt door UV-licht (zon) verbeterde de elasticiteit van de huid na 8 weken inname van een extract van groene thee (600 mg per dag oftewel 2 tabletten Cell-Xtra), Polypodium leucotomos (zinkvaren): een extract van deze varen is rijk aan antioxidanten die de huid beschermen tegen zonneschade. Pycnogenol: Pycnogenol is een gestandaardiseerd extract uit dennenschors. Het is een krachtiger antioxidant dan vitamine E en C. Het zorgt ook voor efficiënter gebruik van vitamine C en de regeneratie van vitamine E in het lichaam. Bovendien stimuleert het de lichaamseigen antioxidantenzymen. Pycnogenol remt eveneens de afbraak van elastine in de huid (waardoor de huid langer elastisch blijft). Carotenoïden, selenium, zink, vitamine C en vitamine E: een mengsel van antioxidanten die de huid beschermen tegen UV-straling en tegelijk de elasticiteit en gladheid van de huid bevorderen. Pascaud heeft ook een uitgebreide Booster Box waarin een totaal suppletie programma voor huid en haar en algehele vitaliteit zit.

 

dr. Murad, Cellulite Solution

Hoe moeilijk het ook is om cellulite permanent te bestrijden, dr. Murad gelooft erin dat je met zijn suppletiekit een eind op weg kan komen. Zijn Firm and Tone pack bevat een maanddosering bestaande uit 8 pillen per etmaal, verdeeld over vier soorten: antioxidanten, essentiele vetzuren, cell energizer waarvan L-carnitine een belangrijk ingredient is als stofwisselingsverhoger, en een bindweefselversteviger – waarvan glucosamine het belangrijkste ingredient is. Het is een uiterst verleidelijke box met 28 zakjes erin; alle pillen zijn dus al kleurig en keurig verdeeld over de etmalen. De verleiding is groot om het uit te gaan proberen, omdat toch stiekem de hoop blijft bestaan dat je ook na je 35ste nog iets aan je cellu kan doen. We gaan er zelf ook maar eens mee beginnen…dat wil wel wat zeggen he:-)

 

 

  hannah From Inside Out, 5 lijnen voor elke huidconditie

hannah Skin Improvement heeft recent vijf verschillende suppletielijnen uitgebracht: 24Complex is een basisproduct met krachtige anti-oxidanten uit fruit, extracten uit druivenpit en druiven en olijf aangevuld met selenium. De ingredienten zijn geselecteerd op hun vermogen om stressreacties in de huid te verminderen. Het Juvination Complex focust op fijne (droogte) lijntjes en ondersteunt in het algemeen ook de algehele huidconditie. Er zitten naast anti-oxidanten ook MSM en glucosamine in. De andere drie complexen richten zich op versterking van de huidbarriere bij een gevoelige huid, op vermindering van acne en op pigmentvlekken.

  

Bekijk ook:

Op BeautyJournaal TV het interview met biochemicus Arjan van Erven over voeding voor de huid

Onze artikelen over de trend in nutricosmetics: deel 1, 2 en deel 3

De huidsuppletie van Imedeen

BeautyCaps van Ericson Laboratoire

 

Lees ook