shop Alhydran Barrier Repair Care cream Is je huid gortdroog na een ingreep, peeling of in de overgang? Zorg dat  je dit SOS product in huis hebt. Bekijken BaByliss introduceert dit jaar namelijk een Mini Steam Straightener die je overal mee naar toe kunt nemen. Kijk, dat is precies wat wij zaterdagavond nodig hadden! Met […]

01:07 - 00:40
luistertijd 01:07 - leestijd 00:40

BaByliss introduceert dit jaar namelijk een Mini Steam Straightener die je overal mee naar toe kunt nemen. Kijk, dat is precies wat wij zaterdagavond nodig hadden!

Met deze handzame styling tool geef je je lok of pony net even die touch-up voordat je de club induikt om aanschuift in een restaurant voor een zakendiner.

Mini’s grote zus in de Maxi iPro 230 Steam Straightener. De stoomfunctie geeft extra vocht af aan het haar tijdens het straighten waardoor het haar niet uitdroogt, aldus de belofte. Het ontspant de haarvaten en sluit de haarschubben waardoor het haar lekker extra zal glanzen.  Ook het kleine exemplaar (35 euro) stoomt het haar glad. Hij is direct op temperatuur dus je kunt meteen beginnen.

Je hebt er wel een stopcontact voor nodig, helaas. Je kunt niet snel even in de auto je haar een laatste strijkbeurt geven. 

Lees ook:

Deze haarproducten kun je niet met elkaar mixen

Maken thickening producten je haar echt dikker?

Heb je een speciale heat protector nodig bij het fohnen?

Lees ook