shop CeraVe Moisturing Cream voor de droge huid Deze enorme pot crème werkt zowel vochtbindend als beschermend van je natuurlijke huidbarrière. Het is een rijke, niet-vette en parfumvrije crème, met een gepatenteerde technologie die voor continue afgifte zorgt van hyaluronzuur en drie typen ceramiden. Monique is fan! Bekijken BaByliss introduceert dit jaar namelijk een Mini […]

01:07 - 00:40
luistertijd 01:07 - leestijd 00:40

shop

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Huidarts Francis Wu maakte deze zalige crème voor diepe hydratatie. We love it! Clean beauty!

BaByliss introduceert dit jaar namelijk een Mini Steam Straightener die je overal mee naar toe kunt nemen. Kijk, dat is precies wat wij zaterdagavond nodig hadden!

Met deze handzame styling tool geef je je lok of pony net even die touch-up voordat je de club induikt om aanschuift in een restaurant voor een zakendiner.

Mini’s grote zus in de Maxi iPro 230 Steam Straightener. De stoomfunctie geeft extra vocht af aan het haar tijdens het straighten waardoor het haar niet uitdroogt, aldus de belofte. Het ontspant de haarvaten en sluit de haarschubben waardoor het haar lekker extra zal glanzen.  Ook het kleine exemplaar (35 euro) stoomt het haar glad. Hij is direct op temperatuur dus je kunt meteen beginnen.

Je hebt er wel een stopcontact voor nodig, helaas. Je kunt niet snel even in de auto je haar een laatste strijkbeurt geven. 

Lees ook:

Deze haarproducten kun je niet met elkaar mixen

Maken thickening producten je haar echt dikker?

Heb je een speciale heat protector nodig bij het fohnen?

Lees ook