shop La Roche Posay Cicaplast B5 Concentrate spray Heb je wel behoefte aan de kalmerende en verzorgende eigenschappen van een bodymilk, maar niet aan de vettigheid? Dan is deze spray van La Roche Posay met 5% panthenol een geweldige uitkomst! Bekijken Marieke’s debuutroman Killerheels&Modedromen is het eerste boek van de ‘Catwalkgirl’-reeks. De lezer krijgt een […]

01:05 - 00:39
luistertijd 01:05 - leestijd 00:39

Marieke’s debuutroman Killerheels&Modedromen is het eerste boek van de ‘Catwalkgirl’-reeks. De lezer krijgt een kijkje achter de schermen bij een programma als ‘Benelux next topmodel’.  Wat gebeurt er als de camera’s uit zijn? Welke slinkse trucjes gebruiken de makers om de mooiste televisie te maken? Hoe is het om zes weken lang met een groep onbekende meiden opgesloten te zitten? En wat moet je allemaal voor lief nemen om te kunnen winnen? Fantasie en werkelijkheid lopen naadloos in elkaar over. Met smeuïge details van Hollands Next Topmodel insiders! Marieke: ‘ Dit boek is verplichte kost voor alle meiden die ooit mee willen doen aan een modellenwedstrijd of tv-programma. Niets is namelijk wat het lijkt…’

Lees hier haar column over haar debuut als schrijfster.

Lees hier het persbericht over haar boek: Catwalkgirl Killerheels en Modedromen.

Wil jij graag een van de vijf exemplaren winnen? Stuur dan je complete adresgegevens naar info@beautyjournaal.nl Op=op, dus wees er snel bij.

Lees ook